![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
yepisyeni green day albümü, 15 mayıs'ta raflardaki yerini alacak. o güne kadar bir nebze olsun özlemi gidermek adına albümün ilk single'ı "know your enemy" gün itibariyle dinleyicileriyle buluştu. işte ilk single know your enemy'den 1.35'lik önizleme. http://stereogum.com/archives/video/...eo_062741.html 5 yıllık bir beklentiden sonra güzel ama basit bir gitar riff'ine dayalı bir şarkıyla dönmeleri biraz hayal kırıklığı yaratsa da, hiç yoktan iyidir diyor ve albümün genel olarak american idiot'tan daha başarılı olmasını umarak sözlerimizi noktalıyoruz. yok aslında noktalamıyoruz, ben yine de bana ikinci bir letterbomb vereceklerinden ümitliyim. yüzümü kara çıkarma be billy! şimdi noktalıyoruz, valla!.
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| olsun ya çıktıya sonunda..bayadır bekliyodum greenday'in albümünü çok ortadan kaybolmuşlardı iyi oldu iyi (; onlar yine ne olursa olsun yükselişlerini yaparlar seviyorum bu grubu (; dinleyelim bakalım koyduğun şarkılarını dayım (: |
| | |
| | #3 (permalink) |
|
full versiyon olarak eklediğim link youtube'dan kaldırılmış, hay allah! niye böyle şeyler yapıyorsunuz ki kuzum, bakın sonra milleti torrent'e yönlenmek zorunda bırakıyorsunuz, ayıp değil mi? ama ben kendimi tutuyorum yine de, mininova'da bulabileceklerinden bahsetmiyorum. :d tamam alıcaz albümü söz be warner'daki amcalarım!
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
| |
| | |
| | #5 (permalink) |
|
albümün çıkmasına bir hafta kala internete tamamı sızmış durumda. kim yüklüyor, kim indirip dinliyor bilmiyorum ki? halbuki ne kadar ayıp, sallandıracaksın bir iki tanesini bak bir daha yapıyorlar mı! nerede emeğe saygı, nerede iyi niyet duygularımız, nerede yitip giden gençliğimiz... ps: 21 guns şarkısı bomba ötesi olmuş, bir arkadaş söyledi. :d
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |