![]() |
| | #11 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 22
|
yok artık nese ben son albümde call me whwn you are sober lithium ve sweet sacrifice şarkılarına bayıldım şahsen hoş onlkara klip çektiler ama tabi bi önceki albümde daha kaliteli şarkılar vardı
|
| | |
| | #12 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
| Haydin Hey! Konsere gelen yok mu, kapılar açıldı 6da.. 2 kişilk bilet kazanmıştım, bizden giden yok heralde.... sallayın ya shakira geliyo ona gideriz... beyoncee beyonce, sha-kiraa shakira! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
men in black ipinde dolşaıolar desene.... ben şu benm oda arkadaşı saolsn rockçılardan bi iğrenti geldi nedenrd bilmem. bi özennti geiolr gözüme.. tabe yanlış örnek göre göre
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Ankaraa Yaş: 21
|
Bizim sınıftan bikaç kişi gitmiş çok beenmişler hatta albümde beenmedikleri bazı şarkıların canlı performanısını izliince sevmişler. Genelde Evanescence ın calı performanının zayıf olduğu söylenir ama gayet iyiydi dediler.. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
İstanbullu hayranları Evanescence’i büyüledi Yaklaşık beş bin kişinin toplandığı konser alanında hemen hemen herkesin şarkılara eşlik etmesine şaşıran grup tekrar gelme sözü verdi. Yaklaşık iki haftadır şehirdeki hemen hemen tüm toplu taşıma duraklarında ve basın yayın organlarında karşımıza çıkan ve bir şekilde artarak duyduğumuz, Grammy ödüllü grup Evanenescence’ in İstanbul konseri Turkcell Kuruçeşme Arena da dün akşam gerçekleşti. yorumlar: çok güzel bir konserdi.tek sorun çok kısa sürmüş olması.ama yarın yine gelse tekrar aynı kalabalık toplanır amy için bence çook saçma bi konser, bunun yerine devlet sanatcılarımıza daha çok ilgi gösterilmesini istiyorum lütfen... biraz daha saygı çok güzeldi orda olduğumdan dolayı çok mutluyum hiçte gereksiz değildi ayrıca :/ (kaynak: ntvmsnbc.com)
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
bencede bize bizi ne diye övüyo ki kendi halkına övsün anlasınlar türklerin nasıl insanalr olduklarını... belki backstreet boys unda kulağına gider
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 22
|
bu konser kaçmazdı yaaa işte baba zulmü göndermez ki beni ya bi üniversteyi kazanıyım seneye o zaman gezmediğim yer kalmıycak valla ya acısını çıkaracam bugünlerin Evanescence yani her ne kadar ayrılanlar olsada hala iyiler bence o grupta Amy kaldıkçada sönmezler gibi gelio
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |