![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
Coldplay, İngiliz alternatif rock müzik grubu. Colplay'in şu ana kadar üç tane albümü vardır. Bunlar: Parachutes, A Rush of Blood to the Head ve X&Y'dır. Grup, maketradefair kampanyasına yaptığı katkılarla da bilinir. Grubun dört üyesi vardır: grubun piyanisti, gitaristi ve solisti olan Chris Martin, bas gitaristi Guy Berryman, bateride Will Champion ve gitarda Johnny Buckland. Albümler Parachutes (2000) A Rush of Blood to the Head (2002) X&Y (2005) Castles (2006) Viva la Vida or Death and All His Friends (2008) ![]() ![]() bütün albümlerini,şarkılarını dinleyin derim ama içlerinden seçmek gerekirse;speed of sound,fix you,x&y,twisted logic,shiver,brothers&sisters,violet hill ve MURDER :17: |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
ha bi de yellow var akustiğini kesin dinleyin shiver ı da öyle :17: bu arada önemli diil coldplay bsb den sonra gelir benim için hastasıyım bu grubun özellikle hayatımda tek beğendiğim sarışın olan chris martin in :wub: |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 21-Kasım-2007 Bulunduğu yer: İstanbul
|
BsB ile eşleşemez bile derim ama tarz sanki farklı gibi zaten piano ya yoğunluk vermiş coldplay clasic romantic tarzı var diğer şarkılarıda dinledim gerçekten dinlenmeye değer...
|
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| bu coldplay i ben ne yazıkki çok geç keşfettim..geç olsun güç olmasın :wink: şimdilik favorim 'trouble' ama zaman zaman benim favorilerim hep değişir..'violet hill' i hiç yabana atmamak lazım :wink:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |