![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
Coldplay 2010 yılında çıkaracağı albüm için temasını belirledi.Chris Martin yeni abümün coldplayin arasındaki birlik ve beraberliği yansıtacağını söyledi. 31 yaşındaki Basçı Guy'da stüdyoya geri dönme ihtimali ile ateşlenmiş ve şöyle diyor:" Zaten listelerce şarkı fikirlerimiz var. Yazmayı hiç bırakmıyoruz.Stüdyoya biriktirdiğimiz en iyi planlarla giriyoruz sonra amaçladığımız şey ile ulaştığımız sonuç farklı oluyor. Sadece bir yıl içinde hoparlörlerden ne çıkacağını merak etmek heyecan verici. " Sırada bekleyen çok heyecan verici şeyler var. Müziğimizi farklı yönlere yönlendirmenin ve farklı yolları keşfetmenin vakti geldi." http://www.coldplay.com/ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 25-Ekim-2008 Yaş: 27
|
bilmiyorum benimle aynı fikirde olan var mı ama backstreetboysun bigger adlı sarkısını ilk dinlediğimde seslerini tanımasam bizimkiler olduğunu anlamasam bi coldplay sarkısı derdim onların tarzına çok benziyo öyle değil mi?
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
evet yakup'a katılıyorum.Chris Martin bu son albüm için yapacağımız en iyi albüm olacak demişti,ben de merakla bekliyorum.Her albümleri için tema belirliyorlar,bu da onları farklı yapıyor. Ben bsbnin rock soundunu hep Coldplay'e benzetmişimdir zaten ![]() ki bi de Never Gone albümü Chris Martin'in favori albümüydü,X&Y'da Howie Dorough'un favorisiydi |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |