![]() |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 07-Eylül-2007 Yaş: 23
|
hergün farklı bir bsb parçası en çok dinlediğimiz parça oluyor. örneğin benim bugün ki rekorum treat me rıght 8 kere dinledim sizin?
__________________ LADYMCLEAN !! there come a day when you walk out of my dreams face to face like am imagining baby how can I be sure that you're the one am waiting for will you be unmistakable...[SIGPIC][/SIGPIC] |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Trabzon Yaş: 26
|
sanıyorsam DOWNPOUR, UNLOVED, INCOMPLETE, SHAPE OF MY HEART (A CAPELLA), SMTMOBL, No One Else Comes Close ve Not For Me. Günlük 30 u devirdiğim olmuştur bu şarkıları.
__________________ Keep The Backstreet Boys Pride Aliveeeee!!!!!! http://www.pu-co.com/iletisim.html Adresini tıklayarak Purple Concerts e BSB ile ilgili temennilerimiz iletelim. Türkiye de bu işi yapabilecek en yeni ve en güçlü firma olması dışında gerçekten ilgilendiğimizi de gösterirsek sanırım sonuç alabiliriz. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
öncelikle başlık bi acaip olmuş, biri düzeltse de öyle devam etsek.. bi aralar, bi beş sene önce falan discman almıştım, tabi kasetlerle karşılaştırıldığında ses kalitesi muazzamdı ve ben de shape of my heart, don't wanna lose you now, i need you tonight, get another boyfriend gibi şarkıları onlarca kez dinlerdim, peeh ne günlerdi onlar, saçlarımı nick gibi ortadan ayırırdım, şimdi olsa da yine ayırsam..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
| Alıntı:
cemal e katılıorum başlık 'en çok dinlediğimiz bsb şarkıları'gibi bişey olabilir..ben söliim 2000 yılında öteki şarkıcıları da katarak sölüorum en çok i want it that way i ve dont wanna lose you now u dinlemişimdir şimdi ise one in a million,unsuspecting sunday afternoon ve something that i already knows a taktım..bi de albüm dışında ekstra şarkılar olarak close my eyes ve there's us bunları çok dinliorum iTunes ta yazıo zaten kaç kere dinlediğim bakmaya korkuorum:muhahaha: | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 21-Kasım-2007 Bulunduğu yer: İstanbul
|
Bu albümden önce genelde climbing the walls,shape of my heart,i still genelde günde en fazla dinlediklerim di Unbreakable ile birlikte one in a million,treat me right vazgeçilmezlerim arasında sayısını hatırlamayasamda günüm bunları dinlemekle geçiyo diyebilirim |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |