![]() |
| |||||||
| Anketimiz: Forumda neden vakit geçirmiyoruz? | |||
| İlgimi kaybettim,hayatımı buraya uğramadan da sürdürebilirim. | | 2 | 6,90% |
| Bir takım olaylar yüzünden aktif olmak-uğramak istemiyorum. | | 6 | 20,69% |
| iş-güç uğraşıyorum,vaktim yok. | | 10 | 34,48% |
| Bsb'den haber yok,yeni albümü bekliyorum. | | 4 | 13,79% |
| Açılan konular,olaylar ilgimi çekmiyor. | | 5 | 17,24% |
| Kimse yok,ben niye uğrayayım? | | 8 | 27,59% |
| Forum bozuldu,eski hali yok. | | 10 | 34,48% |
| Diğer... | | 8 | 27,59% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 29. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Günlerdir, neler oluyor,bu haller nelerdir diye düşünüyorum... Merak ettim,ben de sorayım dedim... Forum bu günlerde çok boş. Gelen konu okuyor gidiyor. Kimi de hiç gelmiyor. İş-güç-dersler... Benim merak ettiğim şey,forumun bu durgunluğunun nedeni forumdan kaynaklanan bir şey mi?
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| çok güzel bir soru sordun nil. bende anlamıyorum son zamanlardaki forumun hali nedir. ben hep burdayım ve insanlar aktif olduğu sürece bende aktifim. ama bu soruyu foruma girmeyenlere yada giripte sadece bakınıp çıkanlara sormak lazım. çok özledim geçen seneki forumu
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
İçim kan ağlıyo inanın... Bi kaç kişi kendini paralıo burda paylaşım yapmak için,onlara da yalnızca birbirleri teşekkür edio ama Sorunun köküne inmek gerek. gerçekten merak ediorum sorun nedir!
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| sorun nedir bilemem ama gel senle forumu canlandıralım
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| sende geldin 3 olduk eylülüm yok mu artıran :kih:
| | |
| | #10 (permalink) |
|
Bsb den haber yok diyecekleri essefle kınıyorum.. ben burda kendimi paralıyorum yok twitter ı güncelle yok bültenleri incele yok resim ara bul... önemli not ayı sözüm meclisten dışarı,senin bu taraklarda bezin yok die susuyorum :F
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |