![]() |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 07-Eylül-2007 Yaş: 23
|
hergün farklı bir bsb parçası en çok dinlediğimiz parça oluyor. örneğin benim bugün ki rekorum Nobody But You 10 kere dinledim sizin? bu anketi ben başlattım yoğun istek üzerine ismini düzelttim....
__________________ LADYMCLEAN !! there come a day when you walk out of my dreams face to face like am imagining baby how can I be sure that you're the one am waiting for will you be unmistakable...[SIGPIC][/SIGPIC] |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 07-Eylül-2007 Yaş: 23
|
ben panic dinliyorum sürekliiiii
__________________ LADYMCLEAN !! there come a day when you walk out of my dreams face to face like am imagining baby how can I be sure that you're the one am waiting for will you be unmistakable...[SIGPIC][/SIGPIC] |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 07-Ocak-2008 Bulunduğu yer: live in turkey=) Yaş: 22
| inconsolable...acayip dinliyorum bu şarkıyı günde 20 kere vardır..
__________________ ![]() I look around me But all I seem to see Is people going nowhere Expecting sympathy It's like we're going through the motions Of the scripted destiny Tell me where's our inspiration If life wont wait I guess it's up to me Well so long You'll miss me when I'm gone You're gonna miss me when I'm gone ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |