![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
sabah uyandığınızda nasıl olursunuz?? sinirli,mızmız,tepkisiz,uyanmak bilmez,mutlu,neşeli?? hangisi?? walla ben sabah uyandıımda accaip sinirli olurum... bu nedenle sarımı yutana kadar ne ev ahalisi ne de başkası bana dokunmas ![]() EEE Siz??
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
|
sinirli:ulaaaaaaaaaaaaaaaaa ,mızmız:6: ,uyanmak bilmez :no: ben bunların üçünüde yansıtıyorum ne beni kaldırabilirler ne konuştuğumu anlarlar ne de bişey derler çünkü bazen laf bazen de tekme atıyomuşum uykumda benim haberim olmuyo ama kalktığımda bana küsmüş oluyolar... ben ısrar edince sölüyolar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :muhahaha: :17:
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Niğde'de :) Yaş: 18
|
ben kalkarım ya yeter derim okula sayarım (bu okulu bulanında ...) sonra isteksizce kalktığımdan dolayı çok sinirli ve uyuşuk olurum... o yüzden kimse sabah bana bir şey demez çünkü bağırabilirim de :6: :tekme: :deliadam: :61: :worshipjesus:
__________________ ... ![]() A reason to start over new, and the reason is you ... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
demek herkes çirkin, uykudan uyanınca daha bi çirkin vay be..(öyle demek istemedim yazma sakın )bu aralar bende iş güç olmadığından rahatça uykumu alıyorum kalkmak gibi bi zorunluluğum olmadığından sinirli mızmız olmuyorum doğal olarak.. amma erken kalkmak zorunlu olduğu zaman benim için problem oluyo işte.. uyanmak istemiyoruum ne söylediğimde anlaşılmıyo messy'nin dediği gibi
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
| Alıntı:
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |