![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
merak ettiğim bir konu;11 şarkılık this is us bana yetmedi keşke biraz daha şarkı olsaydı mesela hologramın son versiyonu,fallen angel,on without you olmalıydı ki daha iyi bir şeye benzesin |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| bi kere on without you gibi bir şarkıyı albüme koymayarak çok yazık ettiklerini düşünüyorum. yani she's a dream in olduğu bir albümde böylesine muhteşem bir şarkının olmaması ayıp. bi de zaten 11 şarkı çok az ya 15-16 yapabilirlerdi yani ne var yapsalar nolurdu sanki? bunun dışında hologram, fallen angel, all in my head gibi şarkılar da kesinlikle albümde olmalıydı diye düşünüyorum ben
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
bence helpless bonus olmamalı idi hatta 2. veya 3. single olması gerekiyordu ne olmalı idi bence sadece on without you olmalı idi onun dışında belki don't try this at home da alınabilirdi
|
| | |
| | #6 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 20
| fallen angel,all in my head , on without you olmalıydı. yazdıklarınızı görünce o kdr önyargım olduki she's a dream e , cd yi aldığımda en son onu dinlicem.en az mrak ettğim şarkı oldu |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |