![]() |
| | #15 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 06-Temmuz-2009 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
|
happily never after mutlaka olmalıydı, aylardır bsb nin herhangi bir şarkısından cok daha fazla dinliyorum bu sarkıyı bıkmadan usunmadan...harika bir şarkı, temiz bir kayıtla bsb den dinlemeyi cok isterdim, pussycat dolls un solisti nicole un albumunde ama bu sarkı, ve cok kotu soylemiş...
|
| | |
| | #16 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| this is us'ta happily never after mı? çok enteresan.. sen baya bi geride kaldın sanırım.
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| ımm şey ben de christmas time'ı istiyorum bir de mümkünse lift me up ve satellite da olsun :d çok mu şey istedik ya :d
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 08-Mart-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
| Oldu olacak As Long As You Love Me ' yi de This İs Us a alalım ![]() Şaka bir yana , fallen angel , all in my head , on without you , gibi parçaların olmaması hiç iyi olmadı.
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |