![]() |
| |||||||
| Anketimiz: Favori This Is Us şarkınız? | |||
| Straight Through My Heart | | 8 | 10,00% |
| Bigger | | 15 | 18,75% |
| Bye Bye Love | | 1 | 1,25% |
| All Of Your Life (You Need Love) | | 4 | 5,00% |
| If I Knew Then | | 5 | 6,25% |
| This Is Us | | 15 | 18,75% |
| PDA | | 1 | 1,25% |
| Masquerade | | 9 | 11,25% |
| She's A Dream | | 0 | 0% |
| Shattered | | 17 | 21,25% |
| Undone | | 3 | 3,75% |
| Helpless (Bonus Track) | | 2 | 2,50% |
| Katılımcı sayısı: 80. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #27 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 10-Ağustos-2007 Yaş: 30
|
Ben bir seçim yapamıyorum açıkcası ama hepsi favorim deyip de işin içinden çıkmak da istemiyorum. Bu şarkıların içinde ilk dinlediğim Masquerade olmuştu ve bayılmıştım bu şarkıya,o yüzden ilk tercihim Masquerade..Daha sonraki sıralamam ise: Bigger Helpless (Bonus Track) Straight Through My Heart Shattered Bye Bye Love This Is Us She's A Dream Undone |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Temmuz-2007 Yaş: 21
| 1-Undone 2-This İs Us 3-Shattered 4-Bigger 5-Masquerade 6-All Of Your Life (You Need Love) 7-If I Knew Then 8-Straight Through My Heart ... ... ... diye gidio ![]() ama undone a kessinlikle ve kessinlikle favori şarkım diebilirim
__________________ Varlığımı bu denli sorgulayanlar Umarım yokluğumla mutlu olurlar... |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
| Alıntı:
yani diyosunki kalan 3 şarkı hakkında seçim yapamadım aynı değerdeler benim için
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 23-Eylül-2007 Yaş: 24
|
Hiç birini bir diğerinden ayıramam elbette ama ankette birini işaretlemeliydim ve "straight through my heart" dedim... duyduğum an kanımı kaynatıp ruhumu uyandırdı diyebilirim resmen..=)
__________________ ![]() HOW DİD I FALL İN LOVE WİTH YOU.....!!!! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |