![]() |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 19-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: Antalya Yaş: 30
|
Aslında çok basit bir konu ama gerçekten bazı sayıların bizim için önemi büyüktür. Birden o sayıların bizim hayatımızda ne kadar önemli olduğunu anlarız. (Birden aklıma Jim Carrey - Number 23 filmi geldi...) ![]() Mesela Benim Sayım = 17 - Evlenme Tarihim 04.04.09 (Toplamı 17) - Çıkma Tarihim 06.05.2001. Evlenme Tarihinden çıkardım(Excelde) 2890 sayısı çıktı. 2890=17x17x10 ve hatta çarpmadaki sayı değerlerinin toplamına bakın (1+7)+(1+7)+(1+0)=17 - En basitinden Aj'nin klibinde sol üst köşede 17 var ![]() ![]() Ve bunların hiçbirini bilerek tasarlamadım...Daha çok var şuan aklıma gelenler bunlar.... Bence bir düşünün vardır boyle bir sayınız... Konu gur_soy1982 tarafından (26-Şubat-2010 Saat 11:03 ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| benim bi sayım yok olsaydı number 23 ü izledikten sonra bulurdum. film i kırk kere durdurup kendimden bişeyler çıkarmı dedim. yok abi ya bu kadar mı alakasız sayılar üzerine olur insan. ne gizemsiz alangirsiz adamım ya : )
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| Alıntı:
kendisi güzel olmasa da yarısı güzeldir ama 10 şahane bi sayı bence
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| oooo neden acaba özel anıların var sanırım. benden habersiz iş çevirdin diye hissettim birden ortak
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |