![]() |
| |||||||
| Anketimiz: sizin şarkınız hangisi? | |||
| Intro | | 0 | 0% |
| Everything But Mine | | 2 | 1,98% |
| Inconsolable | | 11 | 10,89% |
| Something That I Already Know | | 9 | 8,91% |
| Helpless When She Smiles | | 4 | 3,96% |
| Any Other Way | | 2 | 1,98% |
| One In A Million | | 7 | 6,93% |
| Panic | | 5 | 4,95% |
| You Can Let Go | | 1 | 0,99% |
| Trouble Is | | 3 | 2,97% |
| Treat Me Right | | 4 | 3,96% |
| Love Will Keep You Up All Night | | 0 | 0% |
| Unmistakable | | 38 | 37,62% |
| Unsuspecting Sunday Afternoon | | 5 | 4,95% |
| Downpour | | 7 | 6,93% |
| In Pieces | | 1 | 0,99% |
| Nowhere To Go | | 2 | 1,98% |
| Katılımcı sayısı: 101. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #22 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 07-Eylül-2007 Yaş: 23
|
Unmistakable süperrr 10 numara bir şarkıııı harika klip gerek bence bu şarkıyaaa oyum UNMİSTAKABLE
__________________ LADYMCLEAN !! there come a day when you walk out of my dreams face to face like am imagining baby how can I be sure that you're the one am waiting for will you be unmistakable...[SIGPIC][/SIGPIC] |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
|
itku, şey pardon utku buaraya bu albümdeki ilk beşini tekrar yazar mısın, hani başka bi konu başlığında belirttiğin ilk 5, okumuştum da orda o konu kitlendikten sonra silinmiş. Benim henüz belirlediğim ilk 5 ile aynı gibi geldi seninki, karşılaştırma yapcam. |
| | |
| | #24 (permalink) |
|
benim ilk 3üm 1) unmistakable 2)Treat Me Right 3) Any Other Way 4)Panic 5)Everything But Mine
__________________ LADYMCLEAN !! there come a day when you walk out of my dreams face to face like am imagining baby how can I be sure that you're the one am waiting for will you be unmistakable...[SIGPIC][/SIGPIC] |
| | |
| | #26 (permalink) |
|
aynen
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 25-Haziran-2007 Yaş: 29
| Alıntı:
,pardon tutkuş yok buda olmadı duDkun neyse tutkuncum tekrar yazamam yazdığım şey orda ölece duruyo..Konuya asma kililt vurmuşlar ama mühürlememişler.. Azcık bak:
__________________ XXXXXXXXTanrıyı Güldürmek İstiyorsan,Ona Projelerinden bahset!..XXXXXXXXX | |
| | |
| | #28 (permalink) | ||
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
| Alıntı:
benim takma adlarımı iyi tahmin etmişin tebrik ederim ama dahası var...hehe şimdi senin ilk 5ini yazdığın konuyu bilseydim sormazdım zaten, ama neyseki bütün konulara baka baka buldum, arattın beni öyle gecenin bi yarısı...:6: Alıntı:
(Uzuunca bi, şarkıları sindirme ve elekten geçirme sürecinden sonra seçimlerimi yaptım) Bu albümdeki benim de ilk 5'ime giren şarkılar bunlar. Ama sıralamada biraz değişiklik var. (Zevkine sulanayım utku. Sende hep benden bişeyler buluyorum ztn )1)UNMISTAKABLE 2)Inconsolable 3)Somethinable 4)Any otherable 5)Unspectinable *Bonus track'lerden ise Downpour derim tabi ki, ama biliyorum ki gelmiş geçmiş en iyi bonus track "Rush over me"'dir. | ||
| | |
| | #29 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
albümü ilk dinlediğim günlerde herkes gibi beni de 'unmistakable' rüzgarı etkisi altına almıştı, ama bu aralar istanbulda etkili olan yağmurların etkisinden midir bilinmez 'downpour'u sürekli tekrarlayıp duruyorum, anket biraz daha erken yapılmış olsaydı muhtemelen 'unmistakable' olurdu benim seçimim ama, dediğim gibi bugünlerde 'downpour' diyorum..kısfmet..bu da benim sıralamam.. 1.Downpour 2.Unmistakable 3.In Pieces 4.Unsuspecting Sunday Afternoon 5.Something That I Already Know 6.Inconsolable 7.Helpless When She Smiles .. neden 7 şarkı? en sevdiğim rakam 7'dir ondan yani..aslında albümde 'boş şarkı' olarak gördüğüm tek bir şarkı var o da 'trouble is..' yani diğerleri de 10 üzerinden en az 7-8 alacak şarkılar, yukarıda sıraladıklarım ise ilk 4'ü 10, diğer üçü 9 alacak şarkılardır.. dipnot: yukarıdaki yorumlar sadece bana ait olup, albüm hakkında hiçbir kesin bilgi içermemektedir, öyle yani..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
albüm albüm işte yaaa... kendimi alamıorm dinlemekten... şimdi sevdiim şarkıyı kesn ben sonra beenmem ondan downpour yazdm. çünkü bi takıklıım var ona safest place to hide a da ilk günden takmıştm...
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |