![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Niğde'de :) Yaş: 18
|
arkadaşlar girginimin isteği üzerine açıyorum bu anketi... yüzme bilmeyen var mı aranızda?? ben biliyorum çok şükür ![]() bilmeyenler de üzülmesin gerçekten çok kolay ![]() :20::20::20::20:
__________________ ... ![]() A reason to start over new, and the reason is you ... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 20
|
yok oyle deme beenım kuzenım 6 senedır marmara adasında yasar hala suyun urerıne cıkmayı basaramıyor ılerıye dogru yuzuyor ama oldugu yerde batmadan duramıyor soruyom nıe unuttun dıye ayaklarımı cırpmayı unuttum dıyor kım mı kuzeenım o da bsb hayranıır forum da kı adı saınt jımmy dı galıba ( kuzen ıyı ezdım senı arada ) saygılarımla ...
|
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Niğde'de :) Yaş: 18
| Alıntı:
__________________ ... ![]() A reason to start over new, and the reason is you ... | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 20
|
ya bende sımdı yıne denızden geldım bızım kuzen boguluyordu baktım cırpınıyor dedım cıkar bırak baktım artık bıraktı kendını tut ayagımı dedım ben de atlqama yerınde beklıyordum geberıyordu zor kurtardım 3 sene bızım tarıhcıyı kurtardım (can kurtaranlık mı yapsam ne ) saygılarımla ...
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |