![]() |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
bir dakikanızı alıcam.birincisi benim en sevdiğim şarkı hakkında başka bi şarkı seçselermiş gibi bi yorum duymamış olayım,hani daha iyileri varken kala kala bunu mu seçtiler gibi olmuş ikincisi benim için çok özel(bu özel şarkı muhabbetine de tav olurum ya o ayrı ) olan bu şarkının içine etmemişlerdir umarım daha dinlemedim çünkü, üçüncüsü dinleyip yorumlayacam:d
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
ben onu o anlamda söylememiştim,kaldı ki ben de çok severim as long.. ve tüm bsb şarkılarını,,hiçbiri hakkında o anlama gelecek bir yorum yapmam selçuk bey :d..brianı çok severim ama şarkıyı mahvetmiş,,keşke sesine daha uygun bir bsb şarkısı seçseymiş demek istedim ![]() bilginize.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
merci amma velakin bunu bi ben yanlış anlamış olmaya da bilirim dinledim şarkıyı mahvetmiş diyemicem çünkü nick gibi sölemesini beklemedim o kısımları,farklı olucak elbette,aynısını sölese taklit etmiş gibi olucaktı lakin beğenmedim![]() ama yine de hoşuma gitti bu şarkıyı başka birinden duymak![]() slogan: 'bir gün herkes bu şarkıyı söyleyecek' :d
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |