![]() |
| | #21 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Bsb shattered a klip cekmz.en sewdkleri seydr albumn damarna klp cekmemek. Orn weriorm,spanish eyes,time,safest place to hide,never gone,unmistakeable..shattered ile undone in sonu da o! 3.klip this is us! Kesin soyluyorm. Albumleri,klip sarkilarinn sirasna we tiplerne dikkat edn,3.klip yuzde binbesyuz this is us...
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #23 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
müthiş bir video!!!çok farklı ve orjinal olmuş bayıldım!hele Nick'imin ordan oraya atlamasına öldüm bittim ![]()
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
ben hiç beğenmedim bana tüm zamanların en kötü klip i ki bana göre klip de değil toplama görüntülerin arkasından bigger çalışıyo sadece youtube'da filan milletin yaptığı kliplere benziyo çok kötü bence
|
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| Alıntı:
![]() Güzel rüyaymıs ya Valla B zaten aslanterbıyecısı turda brianla guzel goruntu olustururlardı,klıbe gelırsek cok tatlı bence ıcten ve samımı gorunuyo
__________________ ![]() ![]() | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 30-Nisan-2009 Bulunduğu yer: didim/aydın Yaş: 29
|
yaa ne oldu bizim çocuklara yaa.millienium albümünden sonra bunlara bişey oldu.nerde şaçma sapan bir klip bizimkiler başrolde.nasıl bir menacer leri var bunların yaa....
__________________ ![]() |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 30-Nisan-2009 Bulunduğu yer: didim/aydın Yaş: 29
| doğrudur incomplete i unuttum.I still ide ben beğenmedim klip olarak çok basit geldi.ama unbreakable da zaten klipler bir felaket,black&blue da call var başka birşey yok 9 senede.heralde bu klibi bir tek biz beğenmedik forumda...
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |