![]() |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
|
bigger çok iyiymiş sözlerinide yazayım tam olsun ![]() First off can't keep a promise no one to count on at all add on that i'm a coward to scared to return your call But you don't care You keep stickin' around While I'm acting a clown You're bigger you're still here your feet stuck to the ground despite as silly as it sounds you're bigger than me türkçesi için danışmadan dayıyı anons ettirin :d |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| ay böle şarkılarda meydana çıkmaya başlayınca çok heycanlandım yeni albüm için, içim kıpır kıpır oldu :w00t: ya murat sözler bana eksikmiş gibi geldi sanki, acaba yoksa bana mı öyle geldi :blink:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| o zaman dayıya daha fazla iş düşüyor. hadi dayı hem tamamlayıver sözleri hemde bi zahmet çeviriver :d:d
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
o zaman bende en iyi bildiğim işi yapayım mp3 ünü koyayım :d http://www.zshare.net/audio/5916190816ebe622/ pardon mp3 hali varmış :d |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| ayyy bayıldım yaa:WOT:bnmde içim kıpır kıpır oldu yaa süper:heart: tam bi bahar-yaz şarkısı inş. yeni albümlede coşarız wuhuuuuuuuuuuuuuuuu süper ötesi:looo: KTBPA!.....:wub: bi de bu şarkının tamamı düşmedimi daha bulunca koyun yaa kesik şarkı şimdiden kim koyarsa tşkler |
| | |
| | #9 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
Harika bir Max Martin parçası..ve BSB yorumu..mükemmelller! NOT:single haziran gibi çıkıcak fakat albümün eylül başında çıkması planlanıyor (kaynak BSB Twitter )
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |