![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
| |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
bu şarkıyı bulunca ilk olarak şu şarkıyı coverladıkları geldi aklıma deli oldum ![]() Bye bye love bye bye happiness Hello loneliness i think i m gonna cry Bye bye my love goodbye ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
| Alıntı:
serel süpersin yaaa ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
| Alıntı:
| |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
artık yeni şarkıları dinlemeyi, download etmeyi falan bırakıyorum. albüm çıkana kadar hiç bir demo vs. dinlemeyeceğim. tamamen kontrolden çıktı çünkü olay. her şarkıyı dinleye dinleye, yeni albümün tamamını dinlemiş olacağız. albümü aldığımızda da, sanki itunes'da yapılmış bir liste gibi olacak, tamamını bildiğimiz şarkılardan oluşan, sadece bir arada dinlemek için bir araya getirilmiş bir liste. cidden, bu yaptığımın bile çok geç verilmiş bir karar olduğunun farkındayım ama böyleyken böyle, yeni albümü bekliyor olacağım. ben olsam artık şarkıları paylaşmaya da bir son verirdim. kişisel bir fikir, bir moderatör uyarısı falan değil, yanlış anlaşılmasın.
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |