![]() |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| tam da ben diyecektim 'money' olayına dönmesin diye.. atlamak istemiyorum sazan gibi :muhahaha:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
sanırım ilk sızan demolardan sonra işi çok sıkı tutmaya başladılar. orijinal kayıta erişemeyen 'sızdırıcı' stüdyoda çalınırken cep telefonuna kaydetmiş bu şarkıyı. sonuç olarak da böyle iğrenç bir kalite ortaya çıkmış. televizyonda ya da bilgisayarda çalan bir şarkıyı telefonunuza ses kaydı olarak kaydetmeye çalışırsanız anlarsınız ne demek istediğimi. güzel bir şarkıymış demek isterdim ama umarım güzeldir diyebiliyorum, hiç birşey anlamadım çünkü. :d not the best quality but thanks anyway iliri24...
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 26-Kasım-2007 Bulunduğu yer: çanakkale-ankara-bursa Yaş: 21
|
bence tüm demolar için aynı şeyi söyleyebilirizki kimi arkadaşalrın dediğine ben katılıyorum bunların hiç birisi albumde olmucak bizi bambaşka bir this is us bekliyor |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| hatta can'ın dediği gibi belki de bizi this is us bile beklemiyor :d:d:d
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |