![]() |
| | #1 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
Bsb'den harika bir şarkı daha..bayıldım buna daa:victory: http://www8.zippyshare.com/v/49112237/file.html I wanna know,i wanna know How does it feel to be a fallen Angel? your wings are lying on the ground How does it feel to be a fallen Angel? forever is a long way down yeni link http://www.4shared.com/file/10280371...len_Angel.html
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 23-Şubat-2008 Bulunduğu yer: aNkARa Yaş: 20
| ya zaten sesleri vuruyor,bitiriyor bu şarkı sözleri de üstüne gelince öldürüyor yaa..!!! :WOT: offf offff yine süper bi şarkı,yine süper müzik ve sözler yine bitirmiş!!!! :WOT: |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 12-Ağustos-2008 Yaş: 25
|
ya berna senin elinde bsb'nin yeni albümü war galiba nerden buluosun bunları ya hayır yani bsb sana şimdiden bi kopyasını gönderdiyse böle tek tek paylaşma ya:P çok saol cnm çok saol bsb ve çokl saol internet:P
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
| gece bu şarkıyla uyudum sabah bu şarkı sayesinde uyandım ve hala ben bu şarkıyı dinliyorum....tek kelimeyle muhteşem hele başlangıcı zaten beni bitirdi ve aj tam ilk bölümü bitirirken ı wanna know(inş.dogru anlamışımdır)diyişi muhteşem benim faworim arasına girdi hatta ilk sırada desem:nail:...harika yaaa...bu şarkıya kesin klib gelmeli klibsiz olmaz bu şarkı..oofff...bsb ne yaptınız siz beni öldürdünüz valla..:wub2:.
__________________ |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |