![]() |
| | #1 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
Ve arkadaşlar işte sızan 6. Bsb demosu sizlerle.. ![]() Backstreet Boys feat.Pitbull - Helpless http://www.mediafire.com/?ymyzy4mktdv Bunlar da anlayabildiğim kadarıyla sözleri 100 kere dinleye dinleye ezberledim şarkıyı şimdiden puha ![]() yanlış olan yerleri vardır baya,düzeltirseniz sevinirim ![]() [HOWIE] i'm in the seventh trick you got up your sleeve but just somehow you keep on suprising me i'm yours,i can't live without you don't wanna figure out how to everytime i see you i feel lad guy could be luckiest man in the world why tired,you find it? there's no need to hide it because you know, [NICK] i fall in love all over again each time (buraya bayılıyorum zaten )i lag my eyes on you i pretend i feel so helpless without you feel so helpless without you it takes some of me each time you leave (burayı anlayana kadar imanım gevredi ama hala yanlış olduğunu düşünüyorum :haha: ) i feel even my chest so hard to breathe i feel so helpless without you feel so helpless without you. [AJ] ooh feels like i fall apart everytime went to my star(without you) i'm so helpless without you,without you
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
şarkıları çok çok beğensem de never gone ve unbreakable yi tutmayacağı görüşündeyim..bakalım orjinalleri fikrimi değiştirecekmi..(?) şarkıyı dinlicem,teşekkürler..yorumu şimdiden yapabilirim kesin mükemmeldir |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
| bu albümde howienin sesine hayran kaldım yaaaa...ne böle bütün şarkılarda harika söyleşi var ve bu şarkıda öleee...hepsi harika:clap:...süper sagol canımmm:17:
__________________ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 08-Mart-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
|
Bu da güzel bir parça olmus , değişik tarzlar denemelerinin hosuma gitmeyecegini düşünmüştüm ama iyi ki de denemişler.. RnB de uydu gercekten süper bir albüm olacak...
__________________ ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| bigger'ın pabucunu dama mı attın can
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |