![]() |
| | #3 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
az önce twitterda herkesin şarkının en son halinden bahsettiğini ve bayıldığını gördüm,forumda karşıma çıkınca hoşuma gitti şu an indiriyorum,teşekkürler![]() you are so fast,i was searching final version of this song,installing now,thank you
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| aaa bu şarkının değişik versiyonu da mı varmış hmy: hemen indirelim bakalım sevcem mi bende merak ettim
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
büyük bir değişiklik yok.nakarattaki ajin sesi yerini bir nakaratta brianın,diğer nakaratta nickin sesine bırakmış son nakaratı aj söylüyor.eh,ilkinden iyi fakat yine de ben bu şarkıyı pek beğenemiyorum.iyi ki albümde değil :P
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| evet nakarattaki seslerde değişiklik var iyi olmuş ya sevdim ben bunu. ben zaten seviyordum bu şarkıyı
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |