![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
shattered'tan sonra kaydedecekleri şarkıymış (belki de kaydetmişlerdir :innocent: ) bsbnin söylediği versiyonu bulamadım daha sızmamış ama sızar yakında ![]() http://www.youtube.com/watch?v=EZZLJ...e=channel_page NOT:şarkıyı söyleyen kişiler bsb değildir (can sana söylüyorum özellikle )
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
şu PDA i araştırdım ; PDA, açılımı 'Personal Digital Assistant' olan bir kısaltma. Teknoloji tarihinde pek çok örneği olduğu üzere (yine) yanlış bir adlandırma. Bilinçli olduğu şüphe götürmeyen biçimde bu adlandırma 'Data Bank' ın işlevlerini çağrıştırıyor. Oysa bu açık bir haksızlık. 'Data Bank' işlevleri bu araçların yeteneklerinden sadece çok ufak bir alt kümesi. boşverin üstteki yazıyı PDA aslında bir bilgisayar'mış |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
| Alıntı:
| |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
yok populer olcakmış yok millet sevecekmiş yok tarz yapcaklarmış... nerde Bsb nin içe işleyen anlamlı şarkıları... en hareketli şarkıda bile bi anlam taşırdı... Ne diyeyim artık.. İnşallah aklıma gelen başıma gelmez!
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
gözümde değeri olan en önemli özelliklerini çiğniyorlar şu anda.. anlamsız şarkı okumalarını istemiyorum,ama farklı çevirileri olabilir o yüzden o konuda kesin yorum yapmayayım ayrıca şarkıyı dinleyEmiyorum şu anda bilgisayarım feci halde ![]() mecburen daha sonra dinlicem.. |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |