![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 31-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
|
Albüm çıktı;Türkiye de geç de olsa müzik marketlerdeki yerini de aldı.Peki bsb fanları albüm hakkında ne düşünüyor?Sizce albüm eski günlerdeki başarıyı yakalayabildi mi?müzik piyasasında boybandler eskisi kadar ilgi görmüyor mu? bsb nin albümü beğenildiyse veya beğenilmediyse bundan sonra bsb nasıl bir yol izlemeli? evet tartışma konusu açılmıştır |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 12-Aralık-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 21
|
eski başarı albüm satışları konusunda bırakın bsb yi başkalrıda eski gülerini mumla arıyolar herkes için aynı şey yani popüleriteye gelince eskiye yaklaştı diyelim..
__________________ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 30-Nisan-2009 Bulunduğu yer: didim/aydın Yaş: 29
|
ben aynı fikirde değilim...2 albüm üst üste başarısız olduk...bilemiyorum nasıl yapacaklar bundan sonra...black&blue dan sonra tarz değişikliğine gittiler,herkes yapamazlar diyordu ama never gone gibi güzel bir albüm yaptılar...sonra o albüm kalitesini mumla arar oluk...eskiye dönmeye çalıştılar ama son albümde de iyi şarkı sayısı 3 ü geçmez...şarkılardaki bsb ruhu kayboldu,o ruh yeniden kazanılmalı...
__________________ ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
|
Malesef kı ulasamadılar benım bu albumden beklendım hanı yakar yıkar ortalıgı olmustu ama toplam hıt ve hıt olabılırcek sarkı sayısı 3-4 gecmez malesef BSB uzun arası ve son 2 albumdekı yeterı kadar basarı saglayamaması kotu oldu Ha boyband zamanı gectı mı sorusuna gelırsek gecmedı ama bızım boyband buyudu eskı tarzları yerıne yenı tarzlar aradı o arama molası (4-5) arasında yenı boybandlar cıktı (bknz jonaslar yakıp yıkıyo amerıkayı) hem genc hemde genclıge hıtap acısından onlar tercıh edıldı Bence BSB hatası uzun sure verılen aradır
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| ben bu şekilde düşünmüyorum. bsb her zaman güzel şarkılar yapar ve bence this is us da unbreakable da çok güzel albümler ve çok da güzel parçalar var. artık bsb nin değeri bilinmiyor. ve bence boyband devri de çoktan kapandı. bi çok insan boyband ler eskidendi onları artık çoluk çocuk dinler diye dinlemiyo bsb yi, yeni nesil zaten abuk sabuk müziklerin peşinde, yani bi önyargı var. o önyargı olmasa gayet de tutardı bu albüm. ha müzik piyasası zaten bozuk, ahım şahım bir albüm satışı hiçbir sanatçıda yok eskisi gibi olmasını bekleyemeyiz. ama bsb nin şu zamanlar için istediği başarıyı elde edememesinin sebebi de insanlardaki önyargıdır. bsb eskidendi onun devri geçti diye dinlemiyor insanlar. ben buna çok şahit oldum yani. yoksa albümler, şarkılar gayet güzel bence, sorun kıymet bilinmiyor. bsb nin bir suçu yok bu konuda. insanların popüler yaptıkları, beğendikleri sanatçıları, şarkıları da görüyoruz, çok mu iyiler sanki!!!
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 08-Mart-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
| Ben albümü çok beğeniyorum.Ben slow parçaları ile sevmiştim Backstreet Boys ' u albüm demoları çıkarken fazla slow olmayacağını öğrenince biraz tedirgin olmuştum. Ama Backstreet Boys müzik kalitesini bir kez daha kanıtladı ve muazzam parçalarla bir albüm yaptı. Bence Never Gone ' den sonra Unbreakable ile birliktle This İs Us da yapılan tarz değişikliği her ne kadar iyi olmadı gibi görünsede bence çok başarılı. Üstelik bu albüm çalışmasında bir hayli de albüme alınmayan Non Albüm Tracklar var. Sözün Özü ben sonuna kadar destekliyorum ve çok beğendim , beklentilerimin üstünde bir albüm.
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2009 Bulunduğu yer: Florya,İstanbul Yaş: 16
|
bnce album gayet gzl bn çok beendim hayal kırıklıına uramadım
__________________ Looking for beauty in a certain Finding the strength inside a gray Maybe I'm heading for a breakdown And maybe that's ok |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| Alıntı:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2009 Bulunduğu yer: Florya,İstanbul Yaş: 16
| Alıntı:
__________________ Looking for beauty in a certain Finding the strength inside a gray Maybe I'm heading for a breakdown And maybe that's ok | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 07-Eylül-2009
|
BSB nin kendine özgü stili her zaman korundu, tarz değiştirdiler ve çeşitlilik oluşturdular ama hep o BSB farklılığı vardı. Tarz değiştirmek de riskli hareketti, arkasından orjinale dönmek de. Ama bütün bunların altından başarıyla kalktıklarını düşünüyorum. This Is Us, AJ nin de bir röportajında dediği gibi tam günümüze uygun bir albüm. Dİğer müzik tarzlarından da edinilen tecrübe ve her zamanki BSB kalitesiyle yoğurulmuş güzel bir albüm, gittikçe de iyi olmaktalar. Popülerlikleri eskisi gibi değil belki ama Uzak Doğu da iyi bir dinleyici potansiyeli yakaladılar gibi. Kendileri de söylüyor, en meşhur oldukları zamandan sonra, en tepeye çıktıktan sonra, aşağı inen tek bir yol vardı. Ama artık o düşüş zamanlarını da atlattılar ve inişli çıkışlı değil daha sağlam bir yere geliyorlar, bu sağlayan ilk adım This Is Us |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |