Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Yeni Backstreet Boys Albümü

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-Eylül-2008, 17:57   #1 (permalink)
Forum Polisi

SiBeRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Bsb'nin Yeni Albümü Hakkında Gelişmeler

Emilia/Matt/LtnUltiHaxer/MissAugust gathered a very interesting list of Producers/Songs for the upcoming Backstreet boys album. The boys have said that this album be more Pop and RnB. The list below is not 100% confirmed. (Grup bu albümün daha pop ve r&b ağırlıklı olduğunu söylemiş. aşağıdaki şarkılar yüzde 100 kesin değil)

ŞARKILAR
Undone
Ryan Tedder/Josh Hoge song - Demoyu youtubedan dinleyebilirsiniz.
Contradiction
Howie/Ryan Tedder song
Shadows
AJ/Ryan Tedder song - Matt has heard a little demo of this and thinks this is a step in the right direction
Stay Like This
Emanuel Kiriakou (Inconsolable)/ Thom Leonard (Safest Place to Hide), Lindy Robbins (Part of Dan Muckala's trio)
Scream
Nick/Josh Hoge song could be either BSB or Nick song
Show Me How To Love Again
Nick/Desmond Child song could either be a BSB song or Nick

Producers
Max Martin
Rami Yacoub - Matt has had "close" contact with him and lets just say the sound is going to be very interesting
Jeffrey Steele - Writing for both BSB and Nick, best known for writing What Hurts The Most for Rascall Flats/Cascada
Desmond Child - Writing both for BSB and Nick
Akon - Nick and AJ have both mentioned working with him in 2 different interviews
Polow da Don - Brian mentioned him during the Star Shine Magazine Interview, behind Chris Brown's Forever and Usher's Love In This Club
Ryan Tedder - Hit in 2007 with Apologize, hit with Bleeding Love, hopefully 2009 they release one of his songs for the guys
Josh Hoge - Co-wrote and produced Undone, Scream
Rodney Jerkins "Darkchild" - AJ mentioned working with him in NYC to fans, also produced Shining Star
Rihanna - AJ mentioned to fans they were working with her but maybe its the producers she has worked with like Stargate
Jazze Pha - Nick mentioned working with him in his myspace video.

Miss August @ LD asked one of the admins of the official fan club and got this piece of info.
When asked about Max, the reply was "it's a possibility"
When asked I asked about Rami, Dr Luke, T-Pain, Akon. The answer she got back was "all people we are hoping to make work".
Also:
One of the admin's over at the fanclub said she is getting ready to schedule all their recording sessions, meeting with producers and there will be behind the scenes footage.

kaynak:http://www.bsbsquad.com/index.php?su...t_from=&ucat=&

Undone Josh Hoge version

SiBeRia isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-Eylül-2008, 17:59   #2 (permalink)
Backstreet Boys Türkiye

Chonk Vandelay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

şaka maka yeni albüm geliyor yavaş yavaş

Chonk Vandelay isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-Eylül-2008, 19:17   #3 (permalink)
Forum Polisi

S.I.B.L.I.T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çok çok farklı bir albüm bekliyor bizi, yönelim rock'tan r&b'ye kayıyor.. yeni prodüktörler ve dolayısıyla yeni müzik türleriyle karşımıza çıkacaklar bu sefer, hadi hayırlısı..

ben şimdiden stay like this'i merak etmeye başladım, kadroya bakıyorum da.. aman aman, dadından yinmez bir şarkı ortaya çıkacak.. işte ben bunu seviyorum, yeni albüm çıkınca şarkıları dinleyip tadını çıkarmaktan çok, 'nasıl bir albüm olacak, şarkılar acaba ne kadar güzel' tarzı sorular sorup durmayı.. işin tadı bekleme esnasındaki merakta gizli.. çünkü ortada 'ya kötü olursa?..' diye bir endişe yok, çünkü öyle bir ihtimal yok..

"together we stand, divided we fall"
S.I.B.L.I.T isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-Eylül-2008, 19:24   #4 (permalink)
Backstreet's Back!

yeni imajları nsl olcak acaba ya ben kew belki bu albüme döner diodum ama şarkılar bile hazırsa artık çok geç galiba...
ozz_kev isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-Eylül-2008, 20:33   #5 (permalink)
Fan Club Özel Üyesi

off ya yapasınlar rihannayla düet tamam başarılı bir hatun ama işte- umarım kevinin o güzel piyonosunun sesinide duyarız artık
tianiefinn isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-Eylül-2008, 22:26   #6 (permalink)
Fan Club Özel Üyesi

WorldInMyEyes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kevin dönmeyecek gibi görünüyo valla hepimize geçmiş ola ne deyim

WorldInMyEyes isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-Eylül-2008, 04:52   #7 (permalink)
Backstreet's Back!

raınıck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ah ah........kev yokmu yine yaaaaaaa????????...ama biz kev çok özledik nerdesin kev?????:cry3::cry3::cry2:........gelellim albüme bsb bugüne kadar ne zamn kötü bir albüm yaptık ki?? her zamnki gibi yine muhteşem olcak ve ben yine her dinledigimde:bayıldım:.....hadi bakalım hayırlısı bekliyoruz hemde sabırsızlıkla....BACKSTREET BOYS.....:muzy::biggrin::muzy::biggrin:...
Alt 11-Eylül-2008, 10:55   #8 (permalink)
Forum Polisi

can11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

defalarca söylediğim gibi belki kevin'ı kaybettik ama howie'yi kazandık ben bu işe böyle bakıyorum ve albümlerde 3 kişinin sesini duymaktansa 4 kişinin sesini duymak daha da hoşuma gidiyor ondan yeni albümü sabırsızlıkla bekliyorum yeni albüm de özellikle akon'la yapılacak olan şarkıyı çok merak ediyorum ayrıca herşeyden daha da önemlisi benim için efsane olan max martin yeni albüm de olacak yaşasın max martin şarkıları
can11 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-Eylül-2008, 10:58   #9 (permalink)
Fan Club Moderatörü

hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz bomba gibi gelicekler valla ayy nası bekliycem şimdi ben yeni albumu çatlarım yaa :d

You know you love me, xoxo, gossip girl!

ChAoS@yeal isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-Eylül-2008, 17:30   #10 (permalink)
Üye

Rihannaya sinir oluyorum ama bakalım neler olacak.Düet olursa Rihannaseverleri de kazanırız :muhahaha:

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil