![]() |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 26-Kasım-2007 Bulunduğu yer: çanakkale-ankara-bursa Yaş: 21
|
arkadaşlar yeni şarkı ancak download linkini bulamadım burdan şarkıya ulaşıp dinleyebilirsiniz you tube u açık olanlar http://www.youtube.com/watch?v=Y_yjFhmnq2A ktunnel ile http://www.ktunnel.com/index.php/101...108bce5d517576 |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 26-Kasım-2007 Bulunduğu yer: çanakkale-ankara-bursa Yaş: 21
|
benimde dikkatini başındaki intro çekti helpless la aynı başlıyor sen deyince şüphe ettim bi an yaw ![]() onların slatlarının olmadıgı bir video yu eklemişim sanırım ondan karıştırdın ![]() helpless a rakip |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
evet backstreet boys değil, sadece backstreet boys'un yeni albüm için seslendireceği demolardan biri olduğu söyleniyor. hologram gibi, undone gibi işte. bsb yorumuyla yeni albümde olma ihtimali var gibi, ama söylenti.
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #10 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
ben de müziğini beğendim sadece..inş bsb söylemez..
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |