![]() |
| | #1 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
BSB Official'in chatindeydim ve az önce Helpless ın ilk single olacağı konuşuldu.Hatta "radio HOT" da çalmışlar ve BSBnin ilk singlenın bu olduğu söylenmiş,bilginize.. ![]() Bu da linki: http://www.hot1049.com/ Albüm Eylül sonu çıkıcak diye tahmin ediyorlar,o da bu haftanın sonunda belli olacakmış. Kaynak:Bsb Twitter
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| nası yani, nası yani :blink::blink::blink: aman tanrımmmm, neler duyuyorum :WOT: şimdi 'helpless' benim favorimdi zaten tamam da, ama buna rağmen hayal kırıklığına uğramadım değil. çünkü daha önce dinlemediğimiz şarkılar bekliyordum, fakat dakka 1 gol bsb beni şaşırttı
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
Ben de seninle aynı şekilde düşünüyorum Mukocum..Bilmediğimiz bir şarkı olsun istiyordum..Açıkçası heyecanlanamadım bile :S
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| işte açıklandığında böyle duymadığımız, bilmediğimiz bi şarkı olsaydı çok heyecan yapardık içimiz kıpır kıpır olurdu ama böyle heyecanı kalmıyor ne yazıkki. nasıl olsa biliyoruz şarkıyı aman yaaa 546546485 kere dinledim nasılsa :P
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 08-Mart-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
| Alıntı:
ama zaten helpless in tamamını dinledik yani meraklanacak birşey yok.. never gone ile ilgilide sadece incomplete biliniyosa iyi olmuş ( ben o kadar eski bsb ci degilim )never gone den önce bu kadar şarkı biliniyor muydu??:blink:
__________________ ![]() | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
| Alıntı:
biliniyordu çok fazla duymuştuk o zaman da | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |