![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
| Albüm çıktı! Hayırlı uğurlu olsun! Belki biraz nahoş bir gün ama yine de "This is Us" çıktı! Türkiye de satış daha başlanmadı,ancak başlayacak! Herkes bir Bsb fanına düşenine yapsın! Bir This is Us albümü edinsin. Müzik marketlerde bulamayan,iTunes dan edinebilir. Bunu yapacağınızdan zaten şüphemiz yok, ancak yapmanız gereken,yardım etmeniz gereken bir kaç şey de var ![]() --Öncelikle Torrentlerden,download linklerinden uzak duralım. Herkesin üye olduğu özellikle forum siteleri vardır,This is Us'ın download linki verilmesini engelleyin. Eminim yardım isteyeceğiniz adminler hoş görü ile davranıp linkleri kaldıracaktır. (Eğer ki kaldırmıolarsa bana ulaşın,verin link i,gerekli yerlere lisans sözleşmesine aykırı yayın ve korsan dan şikayet edelim.) --Değişik forum ve sitelerde This is Us ı tanıtmalısınız. --Torrentlerin önüne geçmenin mümkünatı yok. ama ben gıcıklığına fake diye yorum yapıp duruyorum Siz de deneyin,bir kişi size inanıp indirmez belki ![]() Demek istediğim,Korsana karşı herkes bir çeşit önlemini alsın. Albüm satışları bizim için gerçekten önemli,konser istiyorsanız,çaba harcamak gerek... ![]() Fikirleri olan arkadaşlar mutlaka paylaşsın...
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |