![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
| International Shattered Fallen Angel When I Go Down Do It All Over Again Undone Ryan Tedder/Josh Hoge song, recorded in Manchester, UK. Contradiction Howie/Tedder song Shadows AJ/Tedder song. Scream Nick/Josh Hoge song could be either BSB or Nick song Masquerade Brian Kennedy produced. Calling Out For You Uptempo song written by Andre Merritt Dont Try This At Home Written by Claude Kelly. Public Display of Affection Written by Claude Kelly produced by Texical and some others. What I Know Now written by Claude Kelly produced by Soulshock Production. Bye Bye Love Written by Claude Kelly, produced by Soulshock & Karlin. Hologram produced by Claude Kelly. Written by Andre Merritt Helpless Feat Pitbull produced by Jim Jonsin. Calling Your Name - produced by Jim Jon |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
Kesin tracklist üstte.albüm hazırmış,yani kayıtlar bitmiş.İlk single 5 ağustosta çıkıyo ama.Niye böyle yapıyolar anlamadım.Bir bildikleri vardır diyerek susuyorum, demoları çevire çevire dinlemeye devam ediyorum ve onları çok seviyorum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
kesindir de 17 şarkı sanki biraz fazla geldi ) 5 ağustos lafı çok dolaşıyo ortada büyük ihtimalle single 5 inde gelir de bakalım hangi şarkıya gelecekedit:öncelikle bigger burada yok sonra max martin'in ben 3 şarkısı var diye duymuş listede hç max yok |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Alıntı:
| |
| | |
| | #8 (permalink) |
|
bigger yok diyolar yaa onu albüme koymicaklarmış en azından USA fanları böyle biliyomuş ben irtibattayım 24 saat shattered var da o yazılmamış bilemiyorum.
|
| | |
| | #9 (permalink) |
|
shattered eklendi arkadaşlar şu an bsbnin albüm için kaydını bitirdiği şarkıları görüyosunuz yani albümde %100 olacak şarkılar bunlar 3 şarkı bonus track olacak yani shatteredla birlikte albüm 15 şarkı olacak |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
|
her albümden önce böyle bir tracklist çıkar, demoları içinde bulunduran türden. eski albüm konularını bulabilen varsa alakasız tracklistler mevcuttu. bence çok daha değişik olacak albümdeki şarkılar. ayrıca bsb 17 şarkılık albüm çıkartsın nickimi 17 yaparım. ihtimal dahi vermiyorum. ayrıca bigger single diye öne sürüldü, şimdi tracklist de bile yok. |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |