![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 07-Eylül-2009
|
Yahoo dan istediğiniz THIS IS US şarkısını dinleyin!!! http://new.music.yahoo.com/programs/earlyedition/ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 17-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 29
|
yalnız buradan dinleyen mozillanın download helper özelliğinden faydalanarak download edebilir emeğin için teşekkür ederim konuyu paylaşmışsın ama bu siteden dinleyen pek çok kimse album satışına katkıda bulunamayabilir |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 17-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbuL Yaş: 27
|
ya albüm almak isteyen adam zaten gider alır. indirmek isteyen adam ise; hiç albümüymüş yok para katkısıymış demez indirir. ha buradan olsun ha başka yerden bulup bir şekilde indirir. para kazandırmak isteyen adam zaten kazandırır. aa ben indirdim gidip albümü ne yapıyım para veriyim diyen adam zaten çok azdır. bu adamlarda indirrirler sadece gidip albüm almazlar. (amacım onları küçültmek değil, sadece örnek) ben indirip dinlerim fakat gider albümüde alırım ![]() onun için sorun yok.. |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |