![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
| Hayır değil :d Şarkıları paylaşmayın desem kimse okumazdı. Yeni albüm şarkılarını yayınlamak yasak. This is us da bulunan şarkıları yayınlayan, sitede link verenler uyarılacak, devam ederse cezalandırılacaktır. Lütfen korsan link paylaşımı yapmayınız. Şarkıları internetten indirenler de lütfen albüm çıkınca albümü alarak bsb'ye destek olsun, Türkiye'deki satış sayısına katkıda bulunsunlar. (Desemde Türkiye'deki satış rakamları ortada, almayacaksın ama bu sefer al bari) |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| süpersin çonki ya gene yaptın yapacağını :d
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
harikasın başkan.. lakin dediğin gibi yazsaydın kesin okumazdım
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
valla ne yalan söyleyeyim, ben de yedim. ama ama, bi dakka.. açıklamama izin verin, durun açıklayabilirim, vurmayın lan!.. :d bunu da önceki albümde olduğu gibi "donators" adına yapılmış bir paylaşım gibi gördüm, yanılmışım, safmışım, kanmışım, aldanmışım..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |