![]() |
| | #22 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| albüm ismi bizim gibi fanların anlamını kavrayabilceği derinlikte. ama müzik haberlerinde herhangı biri duyduğunda onu etlileyecek güzellikte bi isim değil bence. neyse ismi ne olursa olsun da kapağında bizimkilerin resmi olsun önemli olan o
__________________ ![]() |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| yeni albümün adını bir tek ben beğenmedim galiba :d çıkıntıyım kabul ediyorum, ama hala fikrim değişmedi.. daha orjinal bişeyler olabilirdi
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| pardon ortak gözden kaçırmışım.. ama ha sen ha ben ne farkeder demi ortak olduğumuza göre fikirlerimizde aynı olur yani.. işte benim ortağımmmm ![]() ![]() ![]()
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
hologram şarkısının prodiksiyonu önce Brian Kennedy yapmış ama şimdi de Claude Kelly yapmış demekki ilk halini sevmedi bizimkiler yani şarkıların versiyonları her an değişebilir
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |