![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
popun efsane ismi michael jackson, 25 haziran 2009 günü kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. bir şekilde şarkılarını dinlemiş, kendini ritmine kaptırıp şarkıları eşliğinde dans etmiş ya da sadece bir insan olduğu için bile ölümüne üzülen herkesin başı sağolsun. huzur içinde yat michael... http://www.youtube.com/watch?v=VqeAD...224C1&index=54
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
| sabah şirkete gelip interneti açtım. ntv nin sayfasında haberleri okumak olacaktı ilk yapacağım şey. sayfa açıldı haber karşımdaydı. çok kötü oldum. hiç beklemezdim böyle bir haberi. pop dünyasında herkes bir yana o bir yana gerçeği artık anılara gömülüyor. huzur içinde yatsın.
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 18-Ocak-2008 Bulunduğu yer: Istanbul
| ilk vh1 da 'we'll never forget you' diye yazdığında 'noluo ya?' dedim ama sonra bbc'yi açtığımda gördüm haberi,gözümden yaş geldiğini itiraf edebilrim çünkü çok seviyodum kendisini. Çok yıpratıldı, öncelikle bir çok kişi cildini boyadığını,pudra sürdüğünü falan düşünüyordu ama bir türlü hastalığının onu beyazlattığını anlamadılar ve hep dalga geçtiler. çocuk istismarından bile içeri gircekti az kalsın.. o bir pop kralı ve bu gerçeği hiç kimse değiştiremez..
__________________ ------------------------------------------ ------------------------------------------ |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
yeni bir tur yapacağı için hazırlandığını biliyordum müzik haberlerini açtığımda dinlemeden geçtim kesin ondan bahsediyolardır düşüncesiyle ben hala inanmıyorum ölmedi o büyük yıldızlar hiçbir zaman kaymaz.
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |