![]() |
| | #11 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 04-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: lüleburgaz Yaş: 28
|
seni özleyeceğiz,şimdiden özledik bile...huzur içinde yat Kral. the king of pop..
__________________ ^^^''THE KİNG OF POP'' Michael Jackson^^^ [SIGPIC][/SIGPIC] www.mjturkfan.com ''TIKLA'' |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Yaş: 28
|
evt bende seni şimdiden özledim va hala aramızdan ayrıldıgına inanamıyorum inanmak istemiyorum seni tanıdıgım için çok mutluyum senin şarkıların ve müziklerinle büyüdüğüm içinde...her zaman pop müziğin kralı sen olacaksın seni hiç unutmayacağım MJ...
|
| | |
| | #13 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
|
MJ'i bilmeyenler, MJ'e yetişemeyenler varsa "who is it" şarkısını dinleyerek başlasınlar dinlemeye. Bulamayan olursa yollarım. Michael Jackson taklit bile edilemeyecek kadar iyiydi. 500 yıl sonra bu dünya var olursa, yine dinlenecektir, unutulmayacaktır. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
|
Adama onca yıl beyazlamak ıcın amelıyat yaptı dendı adam vitiligo hastasıydı,cocukları sevıyo peter pen ruhlu dıye cocuk tacızcısı oldu sımdı onu rahat bırakıcakları yerde mekanı cennet olsun ne dıyım ![]() Bır efsaneydı sahsen benım ıcın elvıs degıl oydu kolay kolay olunmuyo efsane o dansıyla efsaneydı kıyafetıyle efsaneydı sesıyle evsaneydı su dunyada ınternet olmadan vaktınde herkese ulasmıstı ıns yukarda mutludur cocuk ruhlum ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 04-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: lüleburgaz Yaş: 28
|
medyanın çıkardığı bi ton asılsız saçma sapan yalan dolan haberler mj severlerin umrunda bile olmaz.onu tanıyan,benim gibi küçük yaşlardan beri hayranlıkla takip eden ve onu büyülenmiş bir şekilde dinleyip izleyen herkez kıralı çok iyi anacaktır ömrü boyunca,buna eminim.o bugün yapılan bütün işleri müzik adına yıllar evel yapmıştı zaten.kendisi müzik dünyasına bambaşka bir boyut getirmiştir,ayrıca dans ve video adınada bunları rahatlıkla söyleyebilirim.thriller varki halen böyle bir klip çekilmiş değildir.kendisi sahnedeyken bambaşka bir kişiliğe bürünürdü o çok farklı bir sanatçıydı.müziğini ve dansını icra ederken sonuna kadar hakkını veren bir sanatçıydı diye düşünüyorum.günlük hayatta okadar duygusal ve sakin bir yapıya sahip olan popun kıralı sahnede adeta bambaşka birisi oluveriyordu,buda müzikle ne kadar bütünleştiğini göstermektedir.şarkıyı söylemiyor adeta yaşıyor,dansı etmiyo adeta içinde kayboluveriyordu tüm bedeniyle.yapmış olduğu bi açıklamadada zaten şunları sölemektedir.sahneye çıktığımda biryerlerden bir büyü gelir ve çarpar,işte o anda ben,ben olmaktan çıkarım. hayatı mutlu yaşayamayışınıda şöle dile getirmiş kendince.'' Farklı sebepler için kılık değiştiririm. İnsanları incelemeyi seviyorum - duvardaki sinek gibi ol. Banklarda oturan 2 yaşlı kadın ya da salıncakta sallanan iki çocuk olsa bile. Çünkü sıradan günlük hayatta yaşamak nasıl birşeydir bilmiyorum.Michael Jackson, 1999'' inşallah şimdi huzurlusundur kıral mj ile kalın..
__________________ ^^^''THE KİNG OF POP'' Michael Jackson^^^ [SIGPIC][/SIGPIC] www.mjturkfan.com ''TIKLA'' |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |