![]() |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: lüleburgaz Yaş: 27
|
Michael Jackson'ın hayattan ayrılmasaydı sürdürüyor olacağı This Is It konserlerinin prova ve kamera arkası görüntülerinden derlenen bir film 30 Ekim'de tüm dünyada sinemalarda gösterime girecek. Yüksek Çözünürlük (HD) ve Dijital Ses sistemiyle yüzlerce saatlik kayıtlardan derlenen film, aynı zamanda 3 boyutlu izlenebilirlik özelliklerine de sahip olacak. Açıklamayı yapan Sony Music yetkilileri, "Dünya, Michael Jackson'ın performanslarını mükemmel olana dek nasıl ince ince işlediğini izleyecek. Michael Jackson, This Is It'in mimarıydı; ve herkes onun koreografilerden, müziklerden, ışıklara, yapım tasarımına, tanıtım filmlerinin hazırlanışına kadar en ince ayrıntılarla nasıl ilgilendiğini görme şansına sahip olacak.",dedi Yüksek kalite fragman: http://www.youtube.com/watch?v=cyrkcz7msfY Yüksek kalite Human Nature: http://www.youtube.com/watch?v=OZKHentTjxU |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Yaş: 28
|
buldum bıle hatta bılboard dergısının 28 ekımde galasına da bılet kazandım ama sadece ıstanbul da gecerlıymıs ben ankarada oturuyorum zaten o kaldı o yuzden kardesım bılet ayırtmıs 20 ekımde gıdıp alıcaz olmadı buradakı sınemada bılet ayırtmak ıstedım merak etmeyın salon boş bılet kesın kalır dedıler kımse ızlemeyecek bence turkıye de yazık yaaaaaa...
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |