![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Backstreet looks to change its sound, Carter says by Larry Rodgers November 18, 2008 The Arizona Republic Nick Carter is the most visible face of the Backstreet Boys, the vocal group that sold more than 75 million albums in its chart-topping '90s heyday. Nick Carter-90ların 75 milyondan fazla satan vokal grubu -Backstreet Boys'un en tanıdık yüzü. Carter, Brian Littrell, Howie Dorough and AJ McLean reunited a second time in 2007 to release their fifth studio album, Unbreakable. The group, which no longer includes Kevin Richardson, has toured extensively since and stops Friday in Phoenix. Carter,Brian Littrell,Howie Dorough ve Aj Mclean 2. kez 2007 de 5. studio albümleri Unbreakable ile döndüler. Grup-Kevin Richardson olmadan- o zamandan beri turdaydılar ve cuma günü Phoenix de durdular. Carter, 28, checked in from a tour stop in Canada. Carter'ı,28, Canada da molada(turun) kontrol ettik ![]() Question:Where's home base for you these days? Soru:Senin için "ev üssü" bu günlerde neresi? Answer: I've made three spots my home base. I moved to Nashville and set up my studio there for writing, and I have a cool house there. I also have a place in LA and still have a place in Florida (where his parents live). Cevap:3 yeri ev üssüm yaptm. Nashville e taşındım ve yazmak için studyomu oraya kurdum,orada çok güzel bir evim var. aynı zamanda Los Angeles da bir evim var ve hala Floridada bir tane var. (Ailesinin yaşadığı yer) Q: Are you an eligible bachelor? S:Seçkin bir bekar mısın? ![]() A: Of course, of course. C:Elbette,elbette ![]() Q: Is it still hard to go out and grab a bite or a drink without being bothered? Rahatsız edilmeden bişiyler içmek ya da yemek için dışarı çıkmak hala zor mu? A: People still come up to me and say things, but it's such a part of my life it's not like I pay attention to it too much. İnsanlar hala yanıma gelip birşeyler söylüyor,ama bu hayatımın bir parçası,çok fazla dikkat etmiyorum. Q: Phoenix will host the NBA All-Star Game in February. Are you a basketball fan? Phoenix Şubatta NBA-All Star a ev sahipliği yapacak. Basketboll fanı mısındır? A: Oh yeah. I'm loving the Suns this year. They've got my boy Shaq (O'Neal). I play basketball, so I never really fell in love with one particular team, just because I love good basketball and watching good teams. Evet.Bu yıl Suns ı seviyorum. Adamım Shaq a sahipler. Basketbol oynarım,bu yüzden hiç bir zaman tek bir takıma gönlümü kaptırmadm,çünkü iyi Basketbolu seviyorum ve iyi takımları izliyorum. Q: Are you working on a follow-up to your first solo album (2002's Now or Never)? İlk solo albümünü izleyen bir albüm üzerinde çalışıyor musun? A: We all are in the group. We like to be able to spread our wings, step out a little bit and show our individuality. But as a group, that's the main priority now. It's been a learning process for me, getting back with the guys, learning more about myself. So when I put out the next solo record, it will be . . . much better than the last one. Hepimiz gruptayız.Kendi kanatlarımızı yaymayı biraz hızlanmayı ve bireyselliğimizi gösterebilmekten hoşlanırız. Ama grup olmak asıl önceliğimiz şu anda. o (solo albümden bahsedio heralde) benim için bir öğrenme süreciydi,çocuklarla yeniden birlikte olmak,kendim hakkında daha çok şey öğrenmek.Sonraki solo albüme başlayacağım zaman,ki olacak,sonuncusundan daha iyi olacak.. Q: You guys have toured awhile now behind your latest CD. Have you adjusted the show as you go? Kısa bir süredir son cd niz için turdasınız. Turu istediğiniz gibi ayarladınız mı? A: We've been tweaking things and tightening up our choreography and our vocals. ..... Q: Now that you've now had more time without Kevin, are you totally comfortable as a quartet? Kevin olmadan daha çok zaman geçiriyorsunuz,4lü olarak tamamen rahat mısınz? A: Yes, it's going to be the four of us. We're comfortable with it, and he's comfortable with the move. We definitely felt that we could uphold what we do best, which is put on amazing shows. Evet,dördümüz için de böyle olacak. bununla rahatız ve o da ayrıldığı için rahat. kesinlike en iyiyaptığımız şeyle,harika şovlar yaparak desteklendiğimizi hissettik. Q: You've said Backstreet's next album will be a surprise. Any details? Bsb'nin yeni albümünün süpriz olduğunu söyledin. detay verir misin? A: We've been about to change the sound completely, go in a whole new direction. It's something that we're familiar with in connection with the past, as far as R&B and soulful influences. We're . . . trying to put a new face on this group that everybody can relate to, especially on Top 40 radio. Soundu komple değiştirerek tamamen yeni bir yöne gideceğiz.geçmişte bağlantılı olduğumuz,tanıdık gelen birşeyler,R&B ve duygusal yönlü.. gruba herkesin tanıyabileceği yeni bir yüz vermeye çalışıyoruz,özellikle Top 40 radioda.. Q: JC Chasez of 'NSync did some co-writing and producing on your group's last album. Are you friends with the former members of 'NSync? Nsync'den Jc son albümğnğz için şarkı yazdı ve produksiyonda yer aldı. Nsync üyeleriyle arkadaş mısınız? A: AJ is good friends with JC, and I'm really good friends with Chris (Kirkpatrick). There used to be what people would call a competition. We just called it living in the moment and having fun. Aj Jc ile iyi arkdaş ve ben de Chris ile çok iyi arkadaşım. insanlar aramızdakinin bir yarışma olduğunu sandılar ama biz buna sadece anı yaşamak ve eğlenmek dedik. Q: What do you think of the New Kids on the Block reunion? NKOB un dönüşü hakkında ne düşünüyorsunuz? A: I'm really excited for what they've done. It inspires us to be better and want to continue. Yaptıkları beni çok heyecanlandırıyor. Daha iyi olmak ve devam etmek için onlardan esinleniyorus.. (bura bööle diil de türkçede esinlendirio die bişi yok ya )Q: Are there any artists you would like to collaborate with? İş birliği yapmak istediğiniz her hangi bir sanatçı var mı? A: Kanye West. Aside from all the controversial stuff that surrounds him . . . I think he's talented beyond anything. I respect his honesty and his work. Kanye West.onu kuşatan,tartışılan şeylerin dışında...bence herleyin ötesinde yetenekli. ona ve işine saygı duyuyorum. Q: You appeared in the film The Hollow in 2004. Are you considering other roles? 2004 te Hollow filminde oynadın. Başka roller düşünüyor musun? A: I'm still pursuing it. I'm going to take a different route. I'm starting to write my own short films that I would act in and direct. I want to take the Sylvester Stallone approach. Hala takip ediyorum. Değişik bir rota çizeceğim. Oynayacağım ve yöneteceğim kısa filmler yazmaya başlıyorum. Silvester Stalone yaklaşımı kazanmak istiyorum... Q: House of Carters on the E! channel got good reviews. Any more reality TV on the horizon? HoC güzel tepki aldı. Ufukta yeni reality tv var mı? A: That was an experience, something that taught me a lot and was fun. But as far as reality (TV) goes, I'd like to do things that are a little more credible and not put myself out there as much anymore. . . . (House of Carters) did what I wanted it to do, which was show people a different side of me. Bu beni düşündüren be eğlendiren bir deneyimdi. ama reality sürerken daha güvenilir şeyler yapmak istedim ve kendimi öne fazla koyamadım. HoC yapmak istediğim şeyi yaptı. İnsanlara farklı tarafımı göstermek istedim. not: Accaip salak bir çeviri oldu çok özür dilerm dediim gibi 2 vizem var yarına aceleye geldi.. bi zamet dayıcım bir el atarsa sevinirim
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| dayı bi zahmet çeviriversen şunu :d
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
çok uzun olduğu için sadece önemli yerleri çeviricem, geri kalanı geyik zaten.. ![]() -yeni bir solo düşünüyor musun? -biz kanatlarımızı açabilmeyi, dışarılara adım atıp bireyselliğimizi gösterebilmeyi severiz, ama bu aralar asıl önceliğimiz grup.. bu benim için bir öğrenim aşaması oldu, bizimkilerle tekrar biraraya gelmek, kendimi daha fazla tanımak.. sonuç olarak, bir albüm daha yaparsam, bu bir öncekinden çok çok iyi olacaktır.. -kevin olmadan, bir dörtlü olarak daha mı rahatsınız? -evet, artık dördümüz olacağız. biz bundan memnunuz, kevin da ayrılış kararından memnun, biz neyi en iyi yapıyorsak ona devam edeceğiz, bu da harika gösteriler ortaya koymak.. -yeni albümün bir sürpriz olacağını söylemişsin, detay alabilir miyiz? -sound'umuzu tamamen değiştireceğiz, yepyeni bir tarza yöneliyoruz.. bu geçmişle olan bağlantımız sayesinde alışkın olduğumuz birşey, R&B ve soul etkilenimleri gibi.. grubumuza yeni bir imaj kazandırmaya çalışıyoruz, herkesin ilgisini çekebilecek.. özellikle top40 radyo istasyonlarının.. -jc ile son albümünüzde çalıştınız, eski nsync üyeleriyle arkadaş mısınız? -jc aj ile çok yakın arkadaş, ben de chris ile.. eskiden nsync ile aramızda insanların rekabet dediği bir şey vardı, biz ise buna anı yaşamak ve tadını çıkarmak diyoruz.. bunun dışında kanye west'le düet yapmak istediğini, new kids on the block'un tekrar birleşmesinin kendilerini motive ettiğini, kendi yönetip kendi oynayacağı kısa filmler çekeceğini ve house of carters tarzı showlara devam edebileceğini ancak bu kez kendini fazla ön plana çıkarmak istemediğini anlatmış..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| dayı işte ya budur. girer girmez hemen çevirmiş tenk yu dayı ![]()
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 18-Haziran-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 24
|
vay be süper süper sabırsızlanıyorum valla yaw ... hadi bsb göster kendini tekrardan bütün herkezi indir aşağa tekrar görsünler bsb neymiş bu arada rainick sen inanılmaz nick hayranısın nick hayranlığına hayran oldum valla haha |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |