Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Backstreet Haber Merkezi > Röportajlar

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-Mayıs-2009, 17:51   #1 (permalink)
Forum Polisi

SiBeRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Aj ve Denise McLean Mother's Day Special interview

StarShine writer and Mom, Denise Solis McLean along with her son, Backstreet Boy Alex “AJ” McLean interview each other on their relationship in this Mother’s Day special!

DENISE to AJ

What is a childhood memory that sticks in your mind?
When I was about 7 years old we were driving home from a theatre group rehearsal and it was dark and raining. All of a sudden Mom ran through a group of orange cone barricades and they flew over the car one by one. I was so scared that I sunk down into the seat and covered my eyes. When she finally stopped all I remember her saying was “I don’t remember those being there when we came this way this afternoon???”

Describe me as a mother in one sentence.
The greatest Mother in the world!

Do you have any regrets being raised by a single Mom and your Grandma?
Not at all! I always felt that I was raised as well as I could have been. I had a wonderful childhood.

Do you have any advice for kids being raised by single Moms?
Here goes: First, Mom is always right. Second, Be patient. Third, Moms can be Dads too, like throwing a baseball around. Four, Love them twice as much because they are doing two jobs.

AJ to DENISE

The funniest moment while being on tour with the Backstreet Boys?
We were in a movie theatre seeing “A Nightmare Before Christmas” and all the boys were there. You and I went to get some snacks and when we were walking to our seats in the dark you stopped and I walked into you from behind and all of your nachos and soda went flying then Kevin walked into me and everyone’s stuff went in the air. We laughed until we cried!!

What was the favorite part of your honeymoon?
Walking through the rain forest in the mountains of Puerto Rico. It was beautiful and I got to swim in a natural stream with a lovely waterfall.

What was your favorite job?
Working for a company called FUTUREKIDS. I taught children from age 4-18 how to use computers and write DOS. It was great fun and I loved the kids.

If you could change one thing about you and me, what would it be?
That we lived closer to each other and could see each other more often like we used to.

For Mother’s Day, interview your mother and have her interview you…you just might learn something new about one another!

Source: StarShineMag.Com

SiBeRia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-Mayıs-2009, 17:57   #2 (permalink)
Fan Club Moderatörü

ha bide kısaca özet geçseydin tam olcaktı be nilom

You know you love me, xoxo, gossip girl!

ChAoS@yeal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-Mayıs-2009, 17:59   #3 (permalink)
Forum Polisi

Okula gidiom be canım Döndüğümde kimse geçmediyse bi özet geçerim

Alt 05-Mayıs-2009, 18:02   #4 (permalink)
Fan Club Moderatörü

o zaman.. o zaman.. bilin bakalım kim çevirsin dicem tabikide dayı :d dayı bizi kırmaz yaa dimi

Alt 05-Mayıs-2009, 18:25   #5 (permalink)
Forum Polisi

S.I.B.L.I.T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aj'in anneler günü için annesi ile yaptığı karşılıklı röportaj. (bu arada aj'in annesi starshine dergisinde yazarmış.) annesi aj'e beni ne kadar seviyorsun gibisinden şeyler sormuş o da kollarını açıp "bu kadaaar" demiş. böyle değil tabi ama bunun gibi şeyler işte, okumasanız da bir şey kaybetmezsiniz emin olun.

"together we stand, divided we fall"
S.I.B.L.I.T isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-Mayıs-2009, 21:34   #6 (permalink)
Forum Polisi

Annesinden Aj'e
Aklında kalan çocukluk hatıran nedir?
7 yaşında tiyatro provasından dönerken annem birden arabayı otoyoldakiturunvu hunilerden oluşan barikatın üzerine sürmeye başladı ve huniler birer birer arabanın üstünden uçtu. Çok korkmuştum. koltuğa sindim ve gözlerimi kapattım. Annem sonunda durduğunda hatırladığım "giderken burda olduklarını hatırlamıyorum"dediğiydi.

1 cümleyle anne olarak beni tanımla
Dünyadaki en iyi anne

Bekar bir anne vebüyük anne tarafından yetiştirildiğine hiç pişman oldun mu
Hiç de bile. Büyümem gereken en iyi şekilde büyüdüğümü hep hissettim. harika bir çocukluk geçirdim.

Bekar annelerce yetiştirilen çocuklara bir öğütün var mı?
İşte! ilk olarak anne daima haklıdır. ikincisi sabırlı olun.üçüncüsü anne aynı zamanda baba da olabilir.(baseball oyanamak gibi) ve sonuncu onları iki kere daha fazla sevin çünkü iki işi birden yapıyorlar.

Aj'den Annesine
Bsb turundan hatırladığın en komik anın nedir?
“A Nightmare Before Christmas" ı izliyorduk sinemada ve bütün boys ordaydı.Beraber birşeyler almaya gittik ve yerimize dönerken karanlıkta sen durdun ve ben arkadan sana doğru geliyordum ve bütün nachoların ve sodan havaya saçıldı derken Kevin bana doğru yürüdü ve herkesin eşyaları döküldü. Ağlayana kadar gülmüştük.

Balayının en güzel anı neydi?
Yağmur ormanların yürüyüş........

En sevdiğin işin ne?
Geleceğin çocukları kampanyasında çalışmak. 4-18 yaş aralığındaki çocuklara bilgisayarı nasıl kullanacaklarını ve Dos u nasıl yazacaklarını öğretiyorum.Bu çok eğlenceli ve çocukları çok seviyorum.

Eğer sen ve benim ile ilgili bir şeyi değiştirebilseydin bu ne olurdu?
Daha yakında yaşamamızı ve birbirimizi şimdi gördüğümüzden daha sık görmemizi sağlardım.

Tam çevirirken şarjım bitti bir sinirlendim ondan biras salakça oldu. idare edin. Düzeltmeleri bekliyorum

Alt 05-Mayıs-2009, 21:36   #7 (permalink)
Fan Club Moderatörü

nil sen bitanesin

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil