Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Backstreet Haber Merkezi > Röportajlar

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-Temmuz-2009, 15:08   #1 (permalink)
Backstreet's Back!

ajsrlbsb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart AJ Yeni Albüm Röportajı (27 Temmuz 2009)/Türkçe

Straight Through My Heart'ı nasıl tanımlarsın?
İki kelimeyle-Backstreet Boys.Açıkçası şimdiki prodüktörümüzle bu şarkı için çok çalıştık ama birşeyde son derece kararlıydık fanların düşündüğü şeyleri duyduktan sonra geri dönmek ve biz olmak istedik.Bu bizim çalışmamız için bir formüldü.

Lady Gaga'nın prodüktörü RedOne ile çalışma nasıl başladı?
Şey,arkadaşlarımız aracılığıyla RedOne'la çalışmaya başladık.Lady Gaga'yı da takip ediyordum.Çünkü onun başarısından fena halde etkilenmiştim.Bunun için Nick herkesi çağırdı ve RedOne'la çalışmak istediğimizi söyledi.Sonra hayallerimiz yıkıldı bunun olmayacağını sandık.Stüdyoya girdiğimizde menejerimizden bir telefon geldi.Şöyle diyordu:Red sizin için 3 harika şarkı yapmış.Ve biz hemen onlardan birini ilk single yaptık.

Single için başka şarkı düşünmüş müydünüz?
Biz Red ile çalışmaya başlamadan öncede bir kaç seçeneğimiz vardı.Ama sonra Straight my Heart'ı duyunca bunun olmasını istedik.Bu şarkı herkesin kafasında hit şarkı olarak yer eder diye düşündük.Bu backstreet boys,bu dans,bu popüler,bu kentsel,bu taze,bu yeni.Bizim 5 veya 6 seçeneğimiz vardı single için bu aslında iyi bir problemdi.Biz bu şarkıyı hit olması için kaydettik .Dürüstçe inanıyoruz ki bu bizim Millennium albümümüzden daha iyi bir albüm olacak.

Millennium albümünüzün prodüktörü Max Martin ile tekrar çalışıyorsunuz bu albüm için.Sizin klasikleşmiş müziğinizi yeniden yapmak nereden aklınıza geldi ?
Son kaydımızı yapıyorduk ki onun ilginç bir fikri olduğunu gördük.Açıkçası o çok meşguldu Pink ve Kelly Clarkson gibi insanlarla uğraşıyordu.O bize ''Bigger'' ı yolladı.Ve biz o şarkıyı sevdik.o yeni bir ''I Want It That Way'' di.

'Straight Through My Heart' albümün diğer şarkılarını da yansıtıyor mu?
Bu aslında pasta üzerindeki süs oldu.Biz bu albümün pop ve r&b olmasını istiyorduk.Bu fikir bizim şarkıların uptempo olmasını sağladı.Gerçekten canlı şovlar yapacağız.Benim favori şarkım ''PDA'',Kevin Borg yaptı,kendisi Black Eyed Peas'in müzik direktörü.Bu şarkı kesinlikle bir club şarkısı.Tabii ki önce RedOne'nın şarkısı var.PDA gerçekten ilk singleımıza benziyor.Şu an için erken belki ama PDA ikinci singleımız da olabilir.

Albüm şarkılarının çoğu bu yılın başlarında sızdırılmış.Nasıl bir anlaşma yapılacak?
Bu kayıtları gizli tutmak için çok çalışıyorduk.İyi birşey yaptığımızı sanıyorduk.Gerçekten çok ilginç sızan şarkılar çok popüler oldu.Fanlar bunları çok sevdi.Yarı yarıya anlaşma gibi birşey oldu.Bundan memnunuz.

Bu Kevinsız ikinci albümünüz.Dört kişi olmak daha mı kolay?
Kesinlikle kolay.Neredeyse 4 yıldır Kevinsız kayıt yapıyoruz.O bizim şarkılarımızı dinliyor,bizi destekliyor ve şarkılarımızı seviyor.Hala sözleşmesi devam ediyor.Belki bir gün geri döner ve yeniden birlikte kayıt yaparız.O gittiğinden beri kapımız ona açık.Biz bir aileyiz.

Bize nasıl bir şov hazırlıyorsunuz?
Biz gerçek bir Backstreet Boys şovu hazırladık.Çok iyi bir performans göstereceğiz.Get Down ve We've Got It Going On gibi şarkılar yapacağız.O şarkıların da remixleri olacak.

Hala eski dans figürlerini yapabilir misiniz?
Yaparız.Ancak biz sıfırdan başlamak istiyoruz.Yepyeni bir kareograf alıyoruz.
All I Have To Give'deki şapka rutini bu turnede olmayacak.Fanlar için Backstreet's Back amblemi yapacağız.Herşey yepyeni olacak.Provalar 6 hafta içinde bitecek ve mükemmel bir şov olacak.

İlk videolarınıza dönüp baktığında ne düşünüyorsun?
Oh sevgili tanrım.Bazıları olmadan yaşayamam.Video değil ama o videolarda giydiğim giysiler hala dolabımda.Quit Playing Games beterin beteriydi.Yağmurun altında gömlek ve şort ile dans ediyoruz.Tamam mı? Gerçekten mi? Ciddi mi?

http://www.digitalspy.co.uk/music/a1...reet-boys.html
Alt 27-Temmuz-2009, 15:30   #2 (permalink)
Forum Polisi

can11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

.Dürüstçe inanıyoruz ki bu bizim Millennium albümümüzden daha iyi bir albüm olacak.

bu imkansız hadi demoları dinlemesek neyse de o albüm'e yaklaşamaz benim gözümde 100 yıl bile uğraşsalar o albümden daha iyisi yapılamaz

Hala eski dans figürlerini yapabilir misiniz?
Yaparız.Ancak biz sıfırdan başlamak istiyoruz.Yepyeni bir kareograf alıyoruz.
All I Have To Give'deki şapka rutinini yapacağız.Fanlar için Backstreet's Back amblemi yapacağız.Herşey yepyeni olacak.Provalar 6 ay içinde bitecek ve mükemmel bir şov olacak.

işte bu bunu sabırsızlıkla bekliyorum

good friends are like angels you don't have to see them to know they are there

It's funny how life can take new meaning
You came and changed what I believe in
The world on the outside is trying to pull me in
But they can't touch me
Cause I GOT YOU
can11 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-Temmuz-2009, 15:44   #3 (permalink)
Backstreet's Back!

ay çok heyecanlandırdı beni bu röportaj yaa hemen çıksın istiorum albüm.Ayrıca kev'in sözleşmesi dvm ediomuş gelecek sene inş. gelir ya ufff
Alt 27-Temmuz-2009, 16:02   #4 (permalink)
Backstreet's Back!

bigger'ın max martin şarkısı olduğuna şaşırmadım kendini belli etmiş gene..
ben pda yı dinlemedim,,aj'in albümde en sevdiği şarkı olduğu için merak ettim şimdi..
teşekkürler serelim =)
Downpour isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-Temmuz-2009, 16:05   #5 (permalink)
BSB Türkiye Haber Editörü

All I Have To Give'deki şapka rutini bu turnede olmayacak onu yanlış çevirmişsin cnm.Ben çok istiyordum onu izlemeyi fakat onun yerine Get Down ve We've Got It Goin' On var,mix halleriyle..Çok meraktayım şu an..6 haftaklık bir dans provası dönemine giriyorlar bu hafta nasıl bir şov olacak merakla bekliyorum

" İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON "

nicklover(: isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-Temmuz-2009, 16:08   #6 (permalink)
Backstreet's Back!

ajsrlbsb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

düzelttim berna teşekkürler
Alt 27-Temmuz-2009, 16:11   #7 (permalink)
Forum Polisi

Alıntı:
nicklover(: Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
All I Have To Give'deki şapka rutini bu turnede olmayacak onu yanlış çevirmişsin cnm.Ben çok istiyordum onu izlemeyi fakat onun yerine Get Down ve We've Got It Goin' On var,mix halleriyle..Çok meraktayım şu an..6 haftaklık bir dans provası dönemine giriyorlar gelecek hafta nasıl bir şov olacak merakla bekliyorum

aynen öyle demişler o zaman all i have to give'i söylemesinler daha iyi şapkasız olmaz o şarkıya lanet olsun gerçi sandalyesiz as long as you love me için de olmaz diyordum ama çok çok daha güzel oldu sanki son hali o yüzden gençler yaparsa en iyisini yapar deyip beklemek lazım ama şapkasız da olmaz yaaa

But they can't touch me
Cause I GOT YOU
Alt 27-Temmuz-2009, 16:22   #8 (permalink)

evet As Long As You Love Me'nin sandalyesiz kareografisi de gerçekten çok hoş oldu.Ama All I Have To Give şapkasız ol-maz!Bsb geleneği gibi bişiy o şarkıdaki şapkalar Bi de o kadar çok şarkı birikti ki,acaba hangi şarkıları çıkartıcaklar..Panic de yok diye biliyorum ve çok üzülüyorum

" İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON "

Alt 27-Temmuz-2009, 16:27   #9 (permalink)
Forum Polisi

unbreakable'dan sadece inconsolable ve helpless when she smiles'dan başka şarkı bekleme bence

But they can't touch me
Cause I GOT YOU
Alt 27-Temmuz-2009, 16:52   #10 (permalink)

inconsolable zaten kesin vardır da,helpless when she smiles yerine unmistakable veya you can let go olmalı ya :/

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil