![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
| Nick Carter Röportajı Derleyen:Atıf YÜKSEL Neden Backstreet Boys'un Çizgi roman kitabını yaptınız? -Bu fikir benim aklıma 3-4 yıl önce gelmişti.Ancak kimse gerçekleşeceğini düşünmemişti. Daha sonra arkadaşım Stan Lee'ye bu konudan bahsettim.Onun yardımı ve desteği ile nihayet gerçekleştirebiliyoruz. Senin de çok güzel çizimler yaptığını duyduk. Bu konuda sen de katkıda bulunmayı düşünüyor musun? -Bayılırım ama Stan ve ekibi benden çok daha yetenekliler.Ben en iyisi şarkı söylemeye ve dans etmeye devam edeyim. Peki bu kitabı Tvde çizgi film haline getirmeyi düşünüyor musunuz? -Tabii ki çok isterim. Şu anda ilk bölüm için çalışmalarımız devam ediyor. Gelen tepkiler diğer bölümlerin kaderini belirleyecek. Peki çizgi kahramanlar sizin gerçek kimliğinizle ne kadar örtüşüyor? -Mümkün olduğunca gerçek kişiliklerimize benzemelerini sağladık. Howie barışcıl kişi,her zaman birilerinin arasını bulmaya çalışıyor. Kevin ağabey rolünde ve bizi kötülüklerden koruyor.A.J ise yaramaz çocuk ve heyecan peşinde koşuyor. Peki en fanatik hayranlarınız dünyanın neresinden? -Sanırım Kuzey Amerika. Oradaki hayranlarımız yaptığımız herşeyi biliyor.Aslında bu bizim hoşumuza gidiyor.Çünkü birileriin yaptığınız işi dikkate alması çok güzel bir duygu. Gruptaki arkadaşların hla seni küçük bir çocuk görüyorlar mı?-Yaşım büyüdükçe davranışlarım değişiyor.Eskiden hep benimle uğraşırlardı ama artık bundan vaz geçtiler. Ne tip kızlardan hoşlanırsın? -Hiç farketmez.İlla sarışın ,esmer ya da kumral olsun gibi takıntılarım yoktur.Benim için önemli olan bağımsız olması.,kompleksli olmaması ve de özgür takılması önemli.(Parisin neresinde buldu bunları anlamadım )Romantik bir akşam sence nasıl olur? -Kız arkadaşımla gece sahile çıkarım. Gök yüzü dolunay ve yıldızlarla dolu olmalı.Eğer bir deniz sakin olur ve dalgalarıyla bize eşlik ederse değme keyfimize. Gruba katıldıktan sonra hiç ciddi bir ilişkin oldu mu? -Olmadı,olamaz da. En azından Amerika sınırları içerisinde kalabilsek belki olurdu. Ama bizim ne zaman dünyanın neresinde olacağımız hiç belli değil. Bırakın sevgili olmayı,arkadaş bile olamıyorsunuz. Ailenden biri bazen seyahatlerinde sana katılıyor mu?-Kız kardeşim geliyor bazen. İsmi Bobbie ve beş yaşında (hönkk nasıl ya 5?? valla dergide ööle yazıo) Durmadan yollarda olmanın en iyi ve en kötü yanı nedir? -İyi yanı bir çok yeni insanla tanışmamız ve ilginç yerler görmeniz. Kötü yanı ise evden ve ailenizden uzakta olmanız. İleride oyunculuk yapmak ister miydin? -Kesinlikle Hayalinde oynamak istediğin bir rol var mı? -Ben bir macera filminde oynamak isterdim ama Mortal Combat ya da Independence Day de oynamak isterdim. Yönetmenliğini de yapsam iyi olurdu. Yönetmen olsan kimi oynatırdın? -Kendimi. Aslına bakarsan bir gün bu hayalimi gerçekleştireceğimi düşünüyorum. BSB/BLACK&BLUE/EMI (Dergi ismi tarihi maalesef mevcut değil bulamadım dökümanlarımda)
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
yaaaa walla nilim ben sana katılıyorum bu radagı özellikleri hangisi paris gerizekalısına uyuyor anlamdım:6:.....birde bobie jean 5 yaşındamı olayını bende duymuştum ve o zamn düşündüm yuh dedim nasıl oluyorda bu kıs 5 yaşında diye hala anlamdım kaç yaş küçük kü bu kıs?????.....sagol ellerine saglık:17:
__________________ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
O heralde b, yalnışlık yaa. 5 yaşında olması imkansız.. Nicko zaman 20 yaşında olduğuna göre ve Bobbie Jean den bahsediolarsa 15-16 yaşlarında olmalı.. acaba dedim onunu mu unutmuşlar yazarken??? Bunlar çeviri olduğu için röportajlarda bir kaç hata var:d
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| pariste ne bulduğunu ben biliyorum sadece özgürlük aşırı derecede:6: o da gerizekalılığından kaynaklanıyor kesinlikle(puhahaaaa:haha ne yazıkki geri kalanı zaten uymuyor:haha: istesede uyamaz zaten çok güzel jnm nilcim tşkler ellerine sağlık:yavrum: |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |