Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Backstreet Haber Merkezi > Röportajlar

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-Eylül-2008, 22:59   #1 (permalink)
Forum Polisi

SiBeRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Blue Jean Aralık 2000 Röportajı

BLUE JEAN ARALIK 2000
BACKSTREET BOYS (ARKA SOKAĞIN ASKERLERİ)
NEW YORK'DA İFADELERİNİ ALDIK

RÖPORTAJ:MEHMET DEDE

Manhattan'dan gelenler, bu küçücük adanın nasıl olup da bu kadar çok insanı taşıdığını daha iyi anlıyorlar. Zira dünyanın geri kalanının aksine, yerleşim enlemesine değil boylamasına bu memlekette. Yani insanlar hakikaten birbirilerinin üstündeler New York City'de. Midtown Bölgesi'ne girdiğiniz anda 70-80 katlı binalar da her köşebaşında karşınızda bitiveriyor.

BACKSTREET BOYS

Albümün ismini neden "Black&Blue" koydunuz ve ne anlama geliyor?
KEVIN: Albümün isminin ne olacağını uzun süre düşündük. Sonra fotoğraf çekimi için birgün siyahlara bürünmüş olarak mavi bir ekranın önünde dururken, Brian şaka ile karışık "Neden "Black&Blue" koymuyoruz ki?" dedi. Beatles'ın "White Album"u, AC/DC'nin "Black in Black"i, Metallica'nın "The Black Album"ü vardı ve bence renk için güzel bir isimdi. Albümün adını koyduktan sonra Rolling Stones'un da "Black in Blue" isimli bir albümü olduğnu öğrendik. (O sırada giydiğim mavi-siyah çizgili Inter formasına gözü takılıyor) Yapmak istediğimiz işte aynen bu renklerde bir şey.
NICK: Bu renklerle yeni bir logo üzerinde çalışıyoruz şu günlerde. Nasıl her ülkenin bir bayrağı varsa, Backstreet Boys'un da bir bayrağı olacak. (Nick, bir yandan da logo için birtakım skecler yapıyor) Nereye gidersek onu da yanımızda götüreceğiz, insanlar bizi o bayrakla anımsayacak.
KEVIN: Bu bayrak ve logo, hem Backstreet Boys Army'nin hem de bize yapılan her türlü eleştiriye karşın ayakta kalışımızın bir simgesi olacak.

Yeni albümünüzde Babyface ile çalışmışsınız, ayrıca daha fazla R&B tarzı şarkıya rastlıyoruz. Kendinizi hangi kategoriye koyuyorsunuz?

NICK: Biz bir vokal grubuyuz. İlk albümümüzde PM Dawn'dan Prince B ile çalışmıştık ve şarkılarımızın çoğu da urban/R&B sınıfına giriyor (Bu seneki World Music Awards'da aldıkları 4 ödülden biri 'En Çok Satan R&B Grup' dalındaydı).
KEVIN: Zaten Backstreet Boys'a yakıştırılan 'boy band' terimi de yanlış. Biz bir vokal grubuyuz. Aynı Boyz II Men gibi. Etkilendiğimiz isimler daha çok R&B grupları olmuştur. New Edition, Color Me Badd, Jodeci, Shai.

Albümünüzde toplam kaç şarkı var?
KEVIN: Amerikan versiyonunda 13 tane var. Japonyada çıkacak albümde ise 14 şarkı olacak.

Solo projeler yapmayı düşünüyor musunuz?
KEVIN: Şu anda belli değil.İleride bunu yapmak için birbirimize bir şans vermek istiyoruz.

Kardeşin Aaron Carter'ın kariyerini nasıl görüyorsun Nick?
NICK: Başlarda biraz korkum vardı ama sonradan onun bu işi çok sevdiğini fark ettim. Geçenlerde onu bir TV programında izledim ve çok başarılı buldum.Müziğini seviyorum,bizim müziğimize göre biraz daha fazla rap var içinde. Küçük Will Smith diyorum ben ona.

Yeni turneniz için çalışmalara ne zaman başlayacaksınız?Program belli mi?
KEVIN: Aralıkta bir araya geleceğiz.Geçen turnemizde fütüristik bir ortam vardı. Bu defa daha müzikal yönü olaan bir sahne ve kareografi hazırlayacağız. İlerde de zaten müzikal bir albüm yapmak istiyoruz. Ocak sonunda Amerika turnesi başlayacak,sonra sırada Avustralya ve Uzakdoğu var. Ordan Avrupa'ya geçeceğiz,sonra belki bir daha Amerika ya geçebiliriz.

Backstreet Boys 2-3 ay önce çizgi roman olarak basıldı.Bununla ilgili gelecek projeleriniz var mı?
NICK: Şu anda belli değil. Burger Kıng ile yaptığımız bir promosyonda Backstreet Boys bebekleri dağıtılmıştı. Kendimizi çok fazla ticarileştirmek istemiyoruz.Zamnlama çok mühim. Örneğin 'Spice World' daha çok para kazanmak için yapılmış bir filmdi.

Dünya çapında bu kadar tanınmanızın ve sevilmenizin nedeni sizce nedir?
KEVIN: Şu anda sahip olduğumuz hayran kitlesini elde etmek için çok çalıştık,tüm dünyayı dolaştık. Küçük kulüplerden stadyumlara ulaştık.Üç yıl boyunca hiç durmadan turladık. Black&Blue Avrupada 4. Amerikada 3. albümümüz olacak,hayranlarımız da bizimle beraber büyüdü.

"Millenium" Amerika da piyasaya çıktığının ilk haftasında 1 milyondan fazla satarak hafta içinde en çok satılan albüm rekorunu kırmıştı. N'sync 'ın albümü ise ilk haftasında 2.3 milyon satarak bu rekoru ele geçirmişti. Şu an da rekoru kırabilecek tek grup olarak gösterilen Backstreet Boys bu konuda herhangi bir baskı hissediyor mu?
NICK: Bir çok insan bu baskıyı hissettiğimizi sanıyor.Halbuki insanların albümümüzü beğenecek olması bizim için daha önemli. Albümde yeni bir yöne doğru bir gidiş var ve hayranlarımızın bunun için ne düşündüğü benim için rekordan daha mühim. Rekorlar kırılmak içindir, eğer kırarsak bizim için bonus olacak.

Evlenmek senin hayranlarınla aranı bozdu mu Kevin?
KEVIN: Nişanlandığımızda turnedeydim ve "Tebrikler Kevin" yazılı birçok mektup aldım.Hayranlarımız bizim mutlu olmamızı istiyorlar sanırım. Konserlerimize geldiklerinde ve CD mizi aldıklarında müziğimizi beğendikleri için bunu yaptıklarına inanıyorum.

Şimdi tüm hayranlarınızın beklediği soru,haayranlarınızdan biriyle çıkar mıydınız?
KEVIN: (yüzüğü göstererek) Ben çıkamazdım çünkü evliyim.
NICK: Olabilir,neden olmasın?

SiBeRia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-Eylül-2008, 05:06   #2 (permalink)
Backstreet's Back!

raınıck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
SiBeRia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

NICK: Bir çok insan bu baskıyı hissettiğimizi sanıyor.Halbuki insanların albümümüzü beğenecek olması bizim için daha önemli. Albümde yeni bir yöne doğru bir gidiş var ve hayranlarımızın bunun için ne düşündüğü benim için rekordan daha mühim. Rekorlar kırılmak içindir, eğer kırarsak bizim için bonus olacak.

Şimdi tüm hayranlarınızın beklediği soru,haayranlarınızdan biriyle çıkar mıydınız?
KEVIN: (yüzüğü göstererek) Ben çıkamazdım çünkü evliyim.

ilk içini konuşmak gerekirse.... işte buda kapak:haha::haha:

ah ah aşkım inş...birgün o da olur:wub2:

nilim sagol bebüşüm...elerine saglık:17:
Alt 06-Eylül-2008, 08:26   #3 (permalink)
Backstreet's Back!

Ben bu söze neyim yaaa ölürüm:love::wub: ( yakında zaten ya sedoşum için ölcem yada nicK )

çok çok teşkür ettim kankim benimm:love:

"SoLuğun baLını çeken öLümün gücü yetmemiş güzelliğini aLmaya..
BeLkide cehennemdeyim..
Umrumda değiL! "
angelnick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-Eylül-2008, 12:04   #4 (permalink)
Backstreet's Back!

Alıntı:
brian_littrell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
o zaman benimle evlen olsun bitsin güloşum :w00t: ölme ben dayanamam sensiz :vurkendini:
anammmmmmm evlenme teklifi etti evlenmem mi senle aşkımmm yaaa:love: oyy tmm ölmem:innocent:

"SoLuğun baLını çeken öLümün gücü yetmemiş güzelliğini aLmaya..
BeLkide cehennemdeyim..
Umrumda değiL! "
angelnick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-Eylül-2008, 15:49   #5 (permalink)
Fan Club Özel Üyesi

Angel85super - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bu dergi bende vardı

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil