![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
| Aşağıdakiler bendenizin yıllar önce (bi 5-6 yıl olmuştur) çeşitli sitelerden,dergilerden topladığım italyancaya kadar çevirttiğim,uğrunda o zamanın paralarıyla milyonlar harcadığım dosyamdan seçmelerdir... 25.08.08 itibariyle kendisini (yane dosyayı) tozlu raflardan birinde arkaya düşmüş bir halde buldum ve inanılmaz mutu oldum Umarım siz de okurken benim kadar eğlenir o günlere dönersiniz ![]() ![]() ![]() ilk olarak boysların röportajlarda kullandıkları cümlelerden alıntılar... KEVIN -(Aj için) Onunla gurur duyuyoruz (rehabilitasyondan sonra) -Şarkı söyle yemek ye,şarkı söyle,şarkı söyle,şarkı söyle,şarkı söyle,UYU (stüdyo yaşamını anlatırken) -Ben yaşlı bir adamım (30. doğum gününde) -Bence bu röportajda Nick çok konuştu.. -Nick biriyle çıkmak için çok genç (2004 yılındaki bir röportajdan )-Bu kadar çok sevgiyi hakediyor muyum bilmiyorum. kafam karışıyor -O içeri girdiğinde sanki biri ışığı açmış gibi oluyor (ozamanlar sevgilisi şimdi eşi olan Kristin için) BRIAN -En merakettiğim şey bir telefon klubesine kaç BSB sığabilir? -Seni hiç teknik olarak "kaybeden" diye çağırdım mı (bir ps maçı sonrası Aje) -Eğer Nick grupta olmasaydı grup benim için aynı olmazdı ![]() -Ben horlarım..diğerlerine sorun -Biz mükemmel değiliz,ama belki biraz ![]() ![]() AJ -Nick ne diye mıncıklıyorsun?Benim popom yok ki ![]() -İnternetten 101 tane dövmem olduğunu daha bugün öğrendim -Neden bütün iğrenç sorular bana soruluyor? (Nsync ile ilgili soru üzerine) -(Konserden yarım saat önce)Hiçbirininkini geri vermeyeceğim.. Şu karizma şeyinkiler bende,kıvırcığınkiler de,tosuncuğunkiler de hatta Brok un kıyafetleri bile bende... HOWIE -Aj bira içer ama içtiğine inanmaz (Aj in alkol sorunu üzerine) -Fanlar internetten kız kardeşimin ismini öğrenip onun adıyla kaldığımız oteli arıyorlar.. ama bilmedikleri kız kardeşim ingiliz aksanıyla konuşmaz ![]() -O daha 15 yaşında. kelimeleri bile bilmiyor(Nick için) -Aj in telefon faturalarını ödemek istemiyorum (asla yapmak zorunda kalmak istemediğiniz şey nedir) -Sen bir yetişkinsin.. bunu okuyamıyor musun..üstünde Aj için değil yazıyor(mini bardan uzaklaştırmaya çalışırken) NICK -Güneşsiz bir gün,bilirsin işte GECEDİR... -Sağır değilim,seni duymamazlıktan geliyorum (Howie ye) -Senin olduğun kadar aptal değilim (Aj'e) -Benim davranış problemim yok,senin algılama problemin var. -Howie bazen çok ciddi olabiliyor. (tabi uyumadığı zamanlarda) -İspanyadaki insanlar ispanyolca konuşuyorlar (Barcelona konseri öncesi) -Brian dışında tümüyelerle kavga ettim. Black&Blue DÜNYA TURUNDA; Howie:EEE çocuklar ne yapıyorsunuz ??? Nick masaya vurarak) Burnumuzu karıştırıyoruz...Aj:hala yemeğimiz gelecek diye bekliyoruz... tabii bu kadar değil daha da devamı var.. bunlar tadımlık olsun dedim eğer isteyen de olursa albümlerin Thankslerini de koymayı düşünüyorum... 2 tane de melly hikayesi var (melly mi yazıodu hikayeleri.. backstreet türkiye vardı yıllaar önce orda yayınlanırdı )
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
bi nevi nostalji di mi ya vallaa ben de okurken çok kötü oldum.. o zamanlar toydum tvde bsb çıkınca çığlık atardım,nick in resimlerine bakar ağlardım falan ![]() ![]() ayy çok kötü oldum yaww.. yaşlandık mı ne??? seda valla sende bul şu çantanı. hem foruma katkı hem nostalji
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
| AJ -Nick ne diye mıncıklıyorsun?Benim popom yok ki ![]() -İnternetten 101 tane dövmem olduğunu daha bugün öğrendim -Neden bütün iğrenç sorular bana soruluyor? (Nsync ile ilgili soru üzerine) -(Konserden yarım saat önce)Hiçbirininkini geri vermeyeceğim.. Şu karizma şeyinkiler bende,kıvırcığınkiler de,tosuncuğunkiler de hatta Brok un kıyafetleri bile bende... NICK -Güneşsiz bir gün,bilirsin işte GECEDİR... -Sağır değilim,seni duymamazlıktan geliyorum (Howie ye) -Senin olduğun kadar aptal değilim (Aj'e) -Benim davranış problemim yok,senin algılama problemin var. -Howie bazen çok ciddi olabiliyor. (tabi uyumadığı zamanlarda) -İspanyadaki insanlar ispanyolca konuşuyorlar (Barcelona konseri öncesi) -Brian dışında tümüyelerle kavga ettim. aj we nick bayıldım walla nick de ammade güsel cewp werirmiş...ama aj şu nick nedeiye mıncıklıyorsun demesi çok komigime gitti:haha::haha:........sagol bu arada nilim:17:
__________________ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| SORU:Hangi şarkınızın içinde" I used to think that dreams were just for sentimental fools " sözleri var?? -AJ: Quitt playin' games with my heart... O Hayır hayır Anywhere for you.. ![]() Performans sırasında bu şarkıyı okurken başıma gelen komik bit olayı anlatayım Sahnede bu şarkıyı söylerken bana doğru sarı birşeyin geldiğini gördüm ve o sarı şey kasıklarıma vurdu.. Bu güneş gözlüğü takmış bir muzdu. Gülmekten şarkıyı bitiremedim...SORU:Plajda piknik yapsanız yanınıza yemej olarak ne alırdınız ? Kevin:Taze meyve balık,mısır ve kalın dilimli bir pizza Brian:tabi patates cipsi Aj:Vee Mcdonalds ![]() Kevin:McDonalds ile plaj pikniği olmaz Aj. Aj:OK THAN KEV. YOU CAN KISS MY ASS ![]() ![]() ![]() ![]() Boys lardan AJ : Brian:Aj Bay GEVEZEdir. her zaman ailesine arkadaşlarına telefon eder. onun telefon faturasını görmekten nefret ediyorum. Bütün gün telefonda birileriyle konuşur ,hikayeler anlatır -gerçek ya da doğru (burası nasıl çevirmişim ben böyle )- Bazen konuşması bitince ben huzura ermek isterken o gelir ve "Hey ne olduğunu anlatayım bak" der ve ben de hemen "dinle ben de ordaydım ve gördüm"derim Kevin:Bazen Aj HAYIR diyemiyor. Çünkü kimsenin neşesini bozmak istemiyor. bir çok söz veriyor... Üstelik bence dünyanın en komik sarhoşu.. çünkü sarhoş olunca aptallaşıyor... Howie:BONE! Nick:Bone! (Bone un bi anlamı var ama bu boyslar arasında sır )Kevin için söylenenler: Brian:O olmasa ben kiminle kavga ederdim ![]() Nick:Bazen onu gerçekten yorduğumu hissediyorum. ama ne yapabilirim ki.. benimle ilgilenecek biri gerek ki bu kesinlikle Brian olamaz. beni çok kötü etkiliyor... Aj:Bazen aşırı mükemmelliyeetçi olabiliyor.. eğer işin yoksa ŞARKI SÖYLE !! Howie:Kevinden her gruba bir tane lazım bence... birinin bu grubu çekp çevirmesi, bizimle ilgilenmesi gerekiyor... Boysların ağzından NICK : Kevin: Bazen çocuk yapmasam mı diye düşünüyorum.. Sanırım Nick bana da Kris e de fazlasıyla yetiyor... Brian:Ona neden çocuk gibi davranıyorlar anlamıyorum.. alt tarafı sürekli küsüyor,eşyalarını dağıtıyor,eşşek şakaları yapıyor ve yatmasını söylemeden asla yatmıyor... Aslında oturup konuştuğunda hayatın boyunca dertleşebileceğin en iyi insan Nick... Howie:Onunla aynı odada klmaya katlanamıyorum. Benden daha çok horluyor.. Hatta Briandan bile... Aj:Beni sinir etmek için yaratılmış (Nick arkadan Aje bir dirsek atar)Nick ne mıncıklıyorsun. Benim popom Yok ki! Brian hakkındakiler Kevin:Ne diyebilirim ki o benim kuzenim ama kan bağımız olduğundan emin değilim. biraz benzerdik öyle olsa öyle değil mi?? Benimle kavga etmek için elinden geleni yapıyor.. Howie:Bazen kitap okumaya dalıp etrafını unutabiliyor.. işte o zaman Brian ı çok seviyorum AJ:Bana sürekli Nick i savunuyor. Daha nereye kadar koruyabilir ki??? Nick:O benim öz kardeşim.. Onu çok seviyorum ve diğerlerinin dediği hiç bir şeye katılmıyorum Howie hakkında: Kevin:Çoğu zaman hiç bir şeye karışmaz ve bütün işleri bana yıkar. Hey dostum sen bu grupta en büyük 2. elemansın öyle değil mi biraz sorumluluk al... Brian:Sürekli Haklısın ve EVET diyor... buna bir çare bulmamız gerekecek. Aj:sizce Sexy mi. Ben Howie yi hiç sexy bulmuyorum.. Latin olunca ne oluyormuş?? Nick:Howie bazen çok ciddi olabiliyor.. tabi uyumadığı zamanlar. o zaman Brian ve beni sinir ediyor
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
ay tanrım yaaa.... varya nilimm dert görme.... nasılda eski günler patır patır gözümün önüne dizildiler.... ve hapsi nasıl güzeldiler. sadece bsb vardı hayatımızda.. başka ne dert ne tasa.... :cry::cry::cry:
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
hatırlıyorum bunu. bizzat benim gözümün önünde yapmıştın.... bilgisayarı filan düşününce tam bu dönemde neler arayıp bulduğumu cidden içim acıyo. kalbim sızlıyor resmen.
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #10 (permalink) |
|
Bu da zamanında Blue Jean ın verdiği Baackstreet boys Kitapçığından alıntılar ![]() -"Bir gençlik idolü olarak görülmekten gocunmuyorum. Bence bu bir onur" (Kevin) -Sahnede çığlık atıyorum aptalca şeyler yapıyorum seyirciyi coşturmak ve dikkatlerini çekmek için. Konserden sonra gelip SEN DELİSİN diyen kızlara rastladım (AJ) -Birşeyi başaracaksan önce hayal etmelisin (Kevin) --Aj'in sesine sahip olmak isterdim. çok FUNKY (Kevin) Dehşetti."GEBER!"diyen pankartlar gördüm."Willa Ford'a HAYIR" ve "CADI WILLA" gibi başlıklara sahip anti-willa web siteleri vardı. Benden nefret ediyorlardı (Nick'in eski kız arkadaşı Wiila FORD)(onlardan biri de bendim. pislik willa.. aaah ahh gelen gideni arattı o hatundan kurtulduk derken başımıza Paris çıktı) -Çoğu erkek bana katılmayabilir ama kızlarda ilk gözlere bakarım.Ve uzun saçları da seviyorum,boyu uzunmuş kısaymış önemli değil.(AJ) pizza yiyerek yaşıyoruz(Nick) İşte favori fıkram : Dün Floridadan Avrupaya uçtum kollarım hala ağrıyor... (Nick) O kafayı sıyırmış,O çılgın,O A.j işte.. (Brian) Gülümse Howie Dişlerin güzel (Aj,) Kaybetsem üzüleceğim tek kişi şu Marilyn Manson denen herif (Brian) Asla ayağım yataktan sarkmaz.Gremlinlerin gelip ayaklarımı kemirmesinden korkuyorum (Nick)Tmam kabul ediyorum göğüslerine de bakıyorum (Nick Karşı cinsin ilk neresine bakarsınız sorusu üzerine) Soru övme yaptırmanın sex hayatınız üzerine olumlu etki yapacağına inanıyor musunuz?Nick:Bilmem ,şu anda bir sex hayatım yok zaten... "Müzik aşktır,Aşk müziktir,Müzik Benim hayatım,Hayatımı seviyorum" A.J
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |