![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 22
|
New Backstreet Song Info Here is what Josh Hoge has posted in his blog "Couple other things in the works here and there that Im hoping to be a part of, but the best one to announce now is that I have a song (some may have heard before a few years back that I wrote) called "Undone". The Backstreet Boys just recorded it 2 days ago in London, and I think it may be their next radio single! We'll see..." _______________________________________________ Ticket Info According to the DTE (Clarkson/Detroit MI) website, tickets for the DTE concert go on sale May 16, which is this Friday Backstreet Boys DTE Energy Music Theatre With special guest(s): Girlicious Date & Time: Friday, August 8 at 7:30 PM Price: Tickets at $75, $39.50 and $20 go on sale May 16 at 10 a.m. Doors: 6:00 PM _______________________________________________ 3RD SINGLE: Treat Me Right is the Third Single in Italy _______________________________________________ NEW ALBUM INFO: According to what the guys said at the soundcheck in Sweden they will work with swedish producers again on their next album. They had talked to Max, Rami, Christian and ALOT of others as well, they said they would get their stockholm group together again. The Backstreet Boys plan to head into the studio in the spring of 2009 to begin work on their next album, after they finish the Unbreakable World Tour, with plans to hopefully release the album sometime next year, early 2010 [2]. In between that time AJ Mclean announced on 19th March 2008 that he's finished recording and will release his first solo material some time in 2008. _______________________________________________ THANKS BSB FANS ....... KTBSPA. Bana gelen mesajı olduğu gibi ilettim Bizimkiler yeni albümlerinde de aynı prodüktörlerle çalışacaklarmış ve 2009 da çalışmaya başlıorlar albümünde 2010 da çıkması bekleniyor A.j de keni solo albümü de 19 martta kayıt işlemleri bitmiş ve yayınlayacakmış anladığım kadarıyla ve 3.single treat me right yazıor burda
__________________ ![]() K@yBo£DuM !Ç!nD€ D€r!N M@v! GöZ£€r!nD€ ...! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 22
|
bu sene yine çekerler galiba klip albüm çalışmaları 2009 da başlıycakmış o aradada çekerler zatn albüm 2010da satışa çıkıcak
| | |
| | #7 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 18-Ocak-2008 Bulunduğu yer: Istanbul
|
Önceden Everything but mine demişlerdi 3. single için. Her ne ise inşallah klipleri öncekilere benzemez. Helpless When she smiles,I sttill..,Inconsolable,Incomplete,Drowning...vs. gibi sadece durup kameraya bakarak şarkı söylemesizler. Bu saydıklarımın hepsi aynı şekilde klipler. Bu seferki değişik olur inşallah..
__________________ ------------------------------------------ ------------------------------------------ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
valla klib olsunda ne olursa olsun isterse çamurdan olsun yaaa... klib:ulaaaaaaaaaaaaaaaaa......ve yine bir albüm oh ne güsel hadş hayırlısı bakalım
__________________ |
| | |
| | #9 (permalink) |
|
Bence I still şarkı ve kilp çok uyumluydu ve bana göre çok şey anlatıolardı treat me right italyada çıkmış ama galiba???burdada o mu olacakki? iyice karıştı yaw
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
treat me right da nerden çıktı.. unmistakable dururken ![]() konuya döneyim; 2010 sa bence süper daha geç çıkar diye bekliyodum ben.. güzel oldu güzel
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |