![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Hey Yeah, yeah I wanna know,can we spend this life together Bilmek istiyorum,hayatımızı birlikte geçirebilirmiyiz? Be a shield from rain and weather Yağmurdan ve fırtınadan korunabilirmiyiz? Tell me can I,baby tell me can I be your man Bebeğim söyle erkeğin olabilirmiyim? Let’s be lovers (be lovers) Hadi sevgili olalım.. Girl I promise to be faithful,true and honest forever Aşkım sonsuza dek sadık,içten ve dürüst olacağıma söz veriyorum I know you been hurt but you really need to give us a chance Biliyorum incindin ama bize gerçekten şans vermen lazım Cuz… Çünkü... You need love Senin aşka ihtiyacın var Please don’t change the way you are Lütfen böyle kal(değişme!) Soon you'll live within my heart Çok geçmeden kalbimde olacaksın You deserve it, you know it Biliyorsun bunu hakediyorsun You've been searching for it all of your life Bunu bir ömür boyunca aradın You need love Senin aşka ihtiyacın var Don’t be scared to try again Yeniden denemek için korkma! You can rest upon a chance Bir şansa güvenebilirsin And I’ll hold you, I’ll save you Seni saracağım,seni koruyacağım You’ve been searching for it all of your life Bunu bir ömür boyunca aradın You need love (you need love) Senin aşka ihtiyacın var I need to know Bilmem gerek Can I be the one you trust,be your friend I’ll give you all,,all of the things you dream of Günevebileceğin biri,,hayallerini süsleyenleri verecek bir arkadaş olabilirmiyim? Tell me can I be your man? Söyle erkeğin olabilirmiyim? Hole your heart,,there’s a wound I wanna heal Kalbindeki boşluk,,orada kapatmak istediğim bir yara var. If you need me I’ll be here,here to fix what broke Eğer bana ihtiyacın olursa,kırıkları onarmak için burada olacağım Let me change the life you live Yaşadığın hayatı değiştirmeme izin ver! You need love Senin aşka ihtiyacın var You need love Senin aşka ihtiyacın var Please don’t change the way you are Lütfen böyle kal(değişme!) Soon you'll live within my heart Çok geçmeden kalbimde olacaksın You deserve it, you know it Biliyorsun bunu hakediyorsun You need love Senin aşka ihtiyacın var Don’t be scared to try again Yeniden denemek için korkma! You can rest upon a chance Bir şansa güvenebilirsin And I’ll hold you, I’ll save you Seni saracağım,seni koruyacağım You’ve been searching for it all of your life Bunu bir ömür boyunca aradın You need love (you need love) Senin aşka ihtiyacın var You’ve been searching for it all of your life Bunu bir ömür boyunca aradın Yeah ... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
albümdeki favori şarkılarımdan biri, zaten 3 şarkı dışında(isim vermek istemiyorum ısrar etmeyiniz:d ) hepsi güzel bu albümün merakla diğer şarkıları da bekliyoruz efem.. merci seçil
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| ben çok iyi biliyorum o 3 şarkıyı, istersem şuan söylerim söyliyim mi :45:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
| Alıntı:
lakin müzikten anlıyosan(şüpheliyim bu hususta) tahmin edersin hangileri olduğunu
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| o 3 şarkı she's a dream, bye bye love ve pda demi :d
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| valla pes diyorumm susuyorum ve korkmaya başladım, falcımısın nesin? :015dk4:
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Temmuz-2007 Yaş: 21
| Alıntı:
falcılık şart
__________________ Varlığımı bu denli sorgulayanlar Umarım yokluğumla mutlu olurlar... | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| aslında bye bye love ve pda hakkında selçuk gibi düşünmüyorum, bi tek she's a dream'i sevemedim bende. ama tahmin ettim, çünkü ben içini bilirim onun ![]()
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |