![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
First off I can’t keep a promise İlk olarak; sözümde duramıyorum I’m no one to count on at all Hiç de güvenilecek biri değilim. Add on that I’m a coward Ek olarak; ödleğin tekiyim Too scared to return your calls Çağrılarını cevaplamaktan çok korkuyorum. But you don’t care Ama senin umrunda değil You keep sticking around Etrafımda dolanıp duruyorsun, While i'm acting a clown Ben bir palyaço gibi davranırken.. You’re bigger Sen daha büyüksün La la la Cuz you’re still here Çünkü hala buradasın Your feet stuck to the ground Ayakların yere basıyor Despite how silly it sounds Kulağa ne kadar aptalca gelse de You’re bigger than me Sen benden büyüksün.. La la la It’s known that I’m a liar Bir yalancı olduğum biliniyor Often I’m blacker than white Sıklıkla beyazdan ziyade siyahım Add on my uncannied ego Üstüne anlaşılmaz egomu ekle No one’s less humble than I Kimse benden daha az mütevazı değildir. All the messed up things I do Yüzüme gözüme bulaştırdığım her şeyi Yeah I swear I'll make'm up to you Evet söz veriyorum, senin kadar iyi hale getireceğim. Before you go and have enough Canına tak edip gitmeden önce Just let me make it better Bırak da her şeyi yoluna koyayım I’ll try to measure up to you Senin kadar iyi olmaya çalışacağım.
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
albümün adı koyulana kadar non-album tracks başlığında bulunacak. isim belli olduğunda başgan'dan yeni albümün forumuna taşıması ricasıyla, bu gecelik bu kadar. yarın devam edeceğim.
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
dayı 2 senedir aynı şeyi söylüyosun da pek tınlayan yok be ![]() ama kabahat sende hemen çeviriyosun şarkıları. biraz bekle ki herkesde daha da merak uyandırsın,içi içini yesin(bu nasıl oluyo yahu içi içini yemek ) yalvarıcak duruma gelsin ki o zaman ücret konusunu araya sıkıştırıver çaktırmadan
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |