![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
What I Know Now Life should be like a game of cards Hayat bir kart oyunu gibi olmalı You make a mistake Then fold the deck and start over Hata yaparsın sonra desteyi toplayıp tekrar başlarsın It should be just like drivin in your car Get lost and your navigation system Gets you closer Bu araba sürmek gibi olmalı,kaybolursun ve seyir sistemi seni kurtarır(yaklaştırır) But there ain't no handbook You're on your own Got no instructions When it comes to love Ama aşka gelince.. Hiç el kitabı yok Kendi başınasın Talimat yok Cuz once you do something Can't be undone Zira geri alınamayacak birşeyler yaparsın Wish I could take back Letting you go Keşke gitmeni engelleseydim If I knew then What I know now Eğer şimdi anladığımı o zaman anlasaydım I wouldn't have said I don't need you around Sana etrafımda ihtiyacım olmadığını söylemezdim Alone in this mess Karmaşıklıkta yalnızken Silence is so loud Sessizlik avaz avaz bağırıyor So I would treat you the best Sana en iyi şekilde davranırdım Baby if I knew then What I know now (What I know now) Eğer şimdi anladığımı o zaman anlasaydım What I know now (What I know now) Şimdi anladığımı What I know now (What I know now) Şimdi anladığımı Yeah I would treat you the best Evet sana en iyi şekilde davranırdım Baby if I knew then What I know now Eğer şimdi anladığımı o zaman anlasaydım Wish I get remote controls Then I just rewind into The time it was better Keşke uzaktan kontrol edebilsem ,daha iyi olduğu zamana tekrar dönsem It should have a restart button O "yeniden başla" butonuna sahip olmalı So, I could travel right back To the day that I met her Böylece onunla ilk tanıştığımız güne yolculuk edebilirim But there ain't no handbook You're on your own Got no instructions When it comes to love Ama aşka gelince.. Hiç el kitabı yok Kendi başınasın Talimat yok Cuz once you do something Can't be undone Zira geri alınamayacak birşeyler yaparsın Wish I could take back Letting you go Keşke gitmeni engelleseydim |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
arkadaşlar ben yanlış mı duyuyorum Life should be like a game of cards You make a mistake Then fold the deck and start over bu kısım da fold the deck yerine sanki 'shuffle the deck' diyor benim acayip sevdiğim ve msn de çoğu zaman iletim olduğunu biliyorum ![]() edit: şöyle bi şey fark ettim claude kelly ve bsb'nin mix yaptığı what i know now da fold the desk diyor ama sadece bsb'nin söylediğinde aj shuffle the deck diyo |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| evet şarkının albümdeki adı if i knew then hatta ben ilk duyduğumda farklı bir şarkı sanmıştım, meğer bizim bildiğimiz what i know now mış bu :d demo olarak bu ismi duyduk ama albümdeki ismi farklı, yöneticilerden ismin değiştirilmesini rica ediyoruz
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
|
But there ain't no handbook You're on your own Got no instructions When it comes to love Ama aşka gelince.. Hiç el kitabı yok Kendi başınasın Talimat yok bayıldım buraya yaa =) |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |