![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Listen up Dikkatli dinle.. This seems so hypnotic, Çok hipnotize edici gözüküyor Smoking mirrors,lights and magic Sisli aynalar, ışıklar ve sihir Paid for faces and gold Yüzler (maskeler) ve altın için harcananlar... There's soldier boys, beauty queens Asker çocuklar, güzellik kraliçeleri var. Everyone's a mystery, Herkes gizemli It's got me losing control. Bana kontrolümü kaybettiriyor. Yearning, I'm yearning for the one to steal my eyes Gözlerimi benden alacak birini arzuluyorum. Wanna play in this game of disguise... Bu kılık değiştirme oyununu oynamak istiyorum. It's a masquerade,a love parade Bu bir maskeli balo, bir aşk geçidi So won't you stay and dance with me? Öyleyse kalıp ta benimle dans etmeyecek misin? All through the night and day Tüm gece ve gündüz boyunca My masquerade, I need you baby, Benim maskelim, sana ihtiyacım var bebeğim. So stay with me.... O yüzden benimle kal. Just like a perfect dream I don't ever wanna leave Asla terketmek istemediğim kusursuz bir rüya gibi A thousand freaks in the show Binlerce çılgının bulunduğu bir gösteri. 'One to tag' and 'one to link's, ones the king of suffering Etiketlenen ve bağlanılması gerekenler, ıstırap kralları... Moving high, moving low. Bir aşağı bir yukarı hareket ediyor. Burning, I'm burning can you see it in my eyes? Yanıyorum, bunu gözlerimde görebiliyor musun? Wanna play in this game of disguise. Bu kılık değiştirme oyununu oynamak istiyorum. I gotta know, the girl behind the mask, Bilmem gerek, maskenin ardındaki kızı Let me in,where you been? Beni içeri al, nerelerdeydin? Don't pretend, don't try to hide Numara yapma, saklamaya çalışma Show your face to me, we could be everything... Bana yüzünü göster, herşey olabiliriz.
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
Muhteşemsin dayı:WOT:,ellerine sağlık ![]() Bu şarkı kesinlikle ilk single olmalı..Umarım sızdı diye,albüme koymamazlık yapmazlar..:biggrin:
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| dayı çok büyüksün ya saol valla, bayılıyorum ben bu şarkıya inş albümde olur..
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Niğde'de :) Yaş: 18
| her sabah bu şarkıyla uyanırdım yazın, abim bıkmadan sürekli dinlerdi, bu şarkıyı söyleyerek dolaşırdı evde ona da ben sevdirmiştim işte bsb, bıkmadan sürekli dinlettiriyor insana şarkılarını ![]()
__________________ ... ![]() A reason to start over new, and the reason is you ... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 07-Eylül-2009
|
Sözler için düzeltme önerisi: "Paid for faces and gold" değil Doğrusu "Paper faces in gold" olacak "One to tag and one to link's, ones the king of suffering" değil Doğrusu "One's a tiger, one's a lynx One's a king that suffering" olacak Son kısım da "I gotta know the girl behind the mask Let me in, where you've been, don't pretend Dreamed that I had her alone Show your face to me, we could be everything" şeklinde olacak |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |