![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
So empty, can't feel no more herşey boş, hissedemiyorum artık As I left with my tears on the floor Gözyaşlarım yere dökülmüş, ayrılırken I wait for my heart to mend Kalbimin onarılmasını bekliyorum But you keep tearing a hole Ama sen yeni delikler açmaya devam ediyorsun Inside I'm so lost İçimde kaybolmuşum In the middle of my heart Kalbimin tam ortasında, It's a battle field of love Aşkın savaş alanı.. I've been fighting for too long Çok uzun süredir mücadele ediyordum And now I'm shattered Ve şimdi paramparça haldeyim,. From your trip in my heart Kalbimdeki yolculuğundan dolayı. Can't take it until it broke Kalbim kırılana dek katlanamam buna Oh, how it hurts Ne kadar da acı verici That it's lift from your hands Ellerinden kayıp gidişi Hit the ground, then now it shattered Yere düşmesi, sonra da paramparça oluşu.. I'm so shattered Paramparça haldeyim (Can't believe, it was me. I'm so shattered.) (Inanamıyorum,bendim..Paramparçayım) So shattered Paramparça (Can't believe, you and me ohh) (İnanamıyorum,sana ve bana..) I'm so shattered Paramparçayım.. (Can't believe, you left me shattered.) (Beni paramparça halde bıraktığına inanamıyorum) I'm shattered cause....? Paramparçayım,çünkü...? What am I still here for? Niye halen buradayım? Could it be that I'm just waiting Sadece bekliyor olabilirmiyim? Hoping you'd rescue me Beni kurtarmanı umarak And put the pieces together again Ve yine birlikte parçaları yerine koymayı.. Inside I'm so lost İçimde kaybolmuşum .. Tell me what you're really here for If you never really loved me Söyle bana eğer beni gerçekten hiç sevmediysen burada ne işin var I gave my all, but it's still wasn't enough Sana herşeyimi verdim ama asla yeterli olmadı Cause all you had to say is that you ain't Çünkü tüm söyleyeceğin Looking for commitment Bağlılık aramadığındı Instead of telling me what I wanted to hear Duymak istediklerimi söylemek yerine You took my emotion Hislerimi aldın And scattered them on the ground Ve onları yere döküp saçtın So hard to just pick up and move on with life again. Onları tekrar toplayıp hayata devam etmek ne kadar da zor.. Düzeltme:S.I.B.L.I.T |
| | |
| | #3 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
müthiş!şu ana kadar çıkan şarkılar arasında favorim!daha sonra da helpless geliyor gerçek BSB ruhu! KTBSPA!Teşekkürler çeviri için
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 08-Mart-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
|
ilk dinledigimde neden hak vermedim bu sarkıya hala inanamıyorum kendime . Aslında ne de güzel bir parca oldugunu dinledikçe anladım , incomplete gibi süper bir parca... biraz incomplete ruhu var sanki.. zaten biraz benziyorlar , eksik - paramparca..sanırım shattered incomplete nin gelişmiş hali :d
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| bende çok beğendim, hatta i'm so shattered diye dolaşıyorum heryerde ama incomplete bambaşka, onun eline su dökemez
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 08-Mart-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
| Alıntı:
en önemlisi incomplete bi never gone parcası...ama bnm için , Unbreakable albüm denince aklıma gelen ilk sözcük..
__________________ ![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| Alıntı:
haha şakacı seni, şaka yaptım de hadi never gone diyecektin aslında demi
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| incomplete bir unbreakable parçası demişsin gökhan ben ondn bahsediyordum
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |