![]() |
| | #11 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 08-Mart-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
| Alıntı:
sacmaladım iyice Dünyamız gibi bende hata veriyorum poffff ![]() hmy:
__________________ ![]() | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 08-Mart-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
|
Inconsolable'm ile karıştırdım incompleteyi , never goneyle unbreakableyi karıstırdım , hata raporu vermeye basladım uyusam iyi olucak galiba herkes için Hata Raporu Gönder diyecem :d:d bakalım yarın düzelecemmi pofff
__________________ ![]() |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 07-Eylül-2009
|
Sözler için düzeltme önerisi "From your trip in my heart, can't take it until it broke" değil "From the chip in my heart, kept taking it till it broke" olacak "That it's lift from your hands" değil "Felt it slipped from your hands," olacak "I'm shattered cause....?" şeklinde kalan yer "I'm shattered, cut from with-inside, oh" olacak |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |