![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Shorty ain’t got cable Sevgilimin kablolu yayını yok She don’t even got a radio Radyosu bile yok ... (?) ... What kinda girl should I take her for Onu nasıl bir kız olarak değerlendirmeliyim? The perfect kind, just what I like Mükemmel türde, tam sevdiğim gibi Exactly what I had in my mind Tam olarak aklımdan geçen. A dream, she’s a dream Bir rüya, o bir rüya... Shorty don’t know I’m on the red carpet Sevgilim kırmızı halıda olduğumu bilmiyor, Almost every night Neredeyse her gece, When I’m outta time to go and do work Zamanım azalıp işe gittiğimde I’m first class every flight Her uçuşumda 'first class' olduğumu. If she takes the time to open her eyes Eğer biraz zaman ayırıp gözlerini açsa She could realize that she’s a dream Bir rüya olduğunu farkedebilirdi. She knows me O beni tanıyor. Cuz shorty don’t know who I am Çünkü sevgilim benim kim olduğumu bilmiyor. She don’t know I’m a celebrity Bir ünlü olduğumu bilmiyor. Just wanna let her meet my fam Onu ailemle tanıştırmak istiyorum. Ain’t nobody mention my pedigree Kimse soyumdan bahsetmesin. Cuz everytime I take her out Çünkü onu her dışarı çıkarışımda We’re always in the VIP Her zaman VIP'yiz. But shorty don’t know who I am Fakat sevgilim kim olduğumu bilmiyor But she knows me Ama beni tanıyor. It’s why I make her say ooh Bu yüzden onu şaşırtıyorum Make her say ah Ona 'aa, oo' dedirtiyorum. Cuz shorty don’t know who I am Çünkü sevgilim kim olduğumu bilmiyor. And I’m cool with that Ve bu benim için problem değil If she says so Eğer o öyle söylüyorsa. I ain’t given a lot to her Ona çok şey vermiş olamam. And when I’m out making pesos Ve ben dışarda para basıyorken Ain’t nobody treating her like I do her Kimse ona benim gibi davranamaz Because I’m the one that she thinks about Çünkü ben düşündüğü tek kişiyim The only one on her mind Aklındaki yegane kişi She’s a dream O bir rüya She knows me O beni tanıyor. Shorty don’t know that I’m on the stage Sevgilim sahnede olduğumu bilmiyor Three or four times a week Haftanın üç dört günü She don’t even know I’ve been around the world Dünyayı dolaştığımı dahi bilmiyor And all the different girls I meet Ve tanıştığım tüm o farklı kızları But there is just one face that I see Fakat gördüğüm tek bir yüz var She’s the only one for me O benim için tek She’s a dream O bir rüya She knows me O beni tanıyor. Said shorty don’t know who I am Sevgilim kim olduğumu bilmiyor dedim, That’s not good for us Bu bizim için iyi değil Cuz I know it’s not good to fuss Çünkü biliyorum telaşlanmak iyi değil I know she loves me for me Biliyorum o beni ben olduğum için seviyor And I love her for her Ve ben de onu o olduğu için But it wouldn’t work if she ever gave a damn about who I am Ama bu yürümezdi, eğer o kim olduğumu önemseseydi.
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #3 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
vay vay vay..kim yazmış acaba bu sözleri..bana nick yazmış gibi geldi..... teşekkürler dayı
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Temmuz-2007 Yaş: 21
| Alıntı:
![]() şarkıyı başta pek sewmiyodum ama konser görüntülerini ve şarkının kareografisini görünce sewmeye başladım
__________________ Varlığımı bu denli sorgulayanlar Umarım yokluğumla mutlu olurlar... | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| şarkıyı sadece nick yazmadı. nick, aj, howie ve brian t-pain le birlikte yazdılar.
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Temmuz-2007 Yaş: 21
| Alıntı:
![]() ama sanki biraz daha Nick in tarzına yakın gibi Nick yazmış gibi .... ![]() yani en azından şarkıyı ilk duyduğumda bana bunu düşündürmüştü ![]() yoksa yani hep birlikte yazdıklarını biliyorum
__________________ Varlığımı bu denli sorgulayanlar Umarım yokluğumla mutlu olurlar... | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| valla ben bu şarkıya zor alıştığım için bizim elemanların hiçbiri yazmamıştır diye düşünmüştüm başta ![]()
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |