![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
In the heart of the night Gecenin ortasında Where its dark In the lights Işıkların altında karanlıkken I heard the loudest noise Çok yüksek bi ses duydum A gun shot on the floor Zeminde bi silah patladı Ohhhh Ohhhhh I looked down Aşağı doğru baktım And my shirts turning red ve gömleğim kırmızıya bulanıyordu. I’m spinning around Kıvranıyorum Felt her lips on my neck Dudaklarını boynumda hissettim And her voice in my ear Ve sesini kulaklarımda işittim.. Like I missed you want you tonight Seni özledim ,seni bu gece istiyorum dermiş gibi.. Chorus: Straight through my heart Tam kalbimden A single bullet got me Tek bir kurşun vurdu beni I can’t stop the bleeding Kanamayı durduramıyorum Ohhhh Straight through my heart Tam kalbimden She aimed and she shot me Beni hedefledi ve vurdu. I just can’t believe it Buna inanamıyorum Ohhhh No I cant resist Hayır dayanamıyorum And I can't be hit Ve ben vurulamam. I just cant escape this love Bu aşktan kaçamıyorum da. Straight through my heart Kalbime doğru Soldier down(my heart) Kalbime ihanet etti Thought I moved More than on Geride bırakmaktan fazlasını yaptığımı düşünmüştüm Thought I could Fool her charm Cazibesini yok sayabileceğimi düşünmüştüm. I really wanna go Gerçekten gitmek istiyorum But I cant leave her alone Ama onu yalnız bırakamam Ohhhh ohhhh Hear the sound Of a love so loud Aşkın yüksek sesli melodisini duyuyorum I just can’t, I just can’t Ignore this feeling Yapamam, bu hissi yok sayamam Said she misses me Beni özlediğini söyledi And she wants me Ve beni istediğini Wants me tonight Bu gece istediğini Chorus .. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
| saatlerce,günlerce ve bir ömür boyu bu adamları dinlemek istiyorummm...ve muhteşemmmmmm...:clap::clap:..ve çok seviyorum ve sizi sevdigim için gurur duyuyorum kendimleeee...ve elma şekerim çok sagollllll:17:
__________________ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
yok yok seçilim bizim forum hızlı valla single çıkmadan kaliteli versiyonunu da buluruz türkçe çevirisini de yaparız bizim foruma rakip tanımam ![]() sağol canım çeviri için |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
yaa ben 28 kere dinledim şimdilik ama çok çok da güzel bi şarkı değil gibi dinlediğim bazı demolar daha güzel kesinlikle i want it that way ayarında bi şarkı değil nick yeni i want that way filan demşti alakası bile yok keşke farklı bi şarkı ile çıkış yapsa idik
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |